PREDAJ: Objekt - bývalá prevádzka v rekreačnej obci Divín, 120 m2, okr

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Divín
Ulica.: B. S. Timravy
120 m²
707 m²
4
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
230/400V
áno - 2
predaj - Rodinný dom
94.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

743x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v rekreačnej obci Divín, v blízkosti vodnej nádrže Ružiná, objekt - bývalá prevádzka, v súčasnosti pripravovaný na rekreačné bývanie (prenajímanie).

PREDMET PONUKY


Objekt zmiešanej konštrukcie vedený ako predajňa a prístavba (predpokladaný rok výstavby 1992) postavený na slnečnom, rovinatom, severne orientovanom pozemku (707 m2), dostupný len 1 km od centra obce alebo 1 km od vodnej nádrže Ružiná.

Objekt prešiel čiastočnou, svojpomocne realizovanou rekonštrukciou ():
- dispozičná úprava chodby a kúpeľne s dobudovaním podkrovnej izby (galérie) a prípravou pivnice na vínnu,
- dobudovanie kuchyne (murovaná kuchynská linka s pracovnou doskou z betónu a vstavanými spotrebičmi) so schodiskom schodiska z masívu,
- kompletná rekonštrukcia a modernizácia kúpeľne (sanita, obklady, dlažby, el. podlahové kúrenie a i.)
- výmena el. rozvodov (čiastočná), kanalizačných potrubí v interiéri, rozvodov vody vrátane prípojky,
- výmena interiérových dverí v kúpeľni za drevené z masívu,
- výmena podláh za drevené (podkrovná izba - galéria, izba) a dlažby (chodba, kuchyňa, kúpelňa),
- vybudovanie 2 komínov (Liapor) a umiestnenie zdrojov vykurovania (krb v spálni a kúpeľni, sporák na pevné palivo v kuchyni),
- interiérové stierky (čiastočne), dekoratívne prvky a maľby a i.

Príslušenstvo objektu tvorí prístavba využívaná ako sklad a terasa s ihlanovou strechou a jazierkom. Strecha je pokrytá kanadským šindľom. Objekt je pripojený na el. energiu (220V, 380V), internet, pitnú vodu z verejného vodovodu, ktorej ohrev zabezpečuje el. bojler. Vykurovanie je lokálne, kombinované (krb v spálni s prenosom tepla do kúpeľne, sporák na pevné palivo v kuchyni, el. podlahové kúrenie v kúpeľni).
Zálohové platby na prevádzku objektu sú udržiavacie (elektrina 20 Eur/mesiac).

DISPOZÍCIA


Suterén: vínna pivnica zo vstupom z interiéru (chodba), výmera 7,04 m2.
1 NP: kuchyňa, spálňa, kúpeľňa, chodba, samostatné WC s možnosťou prepojenia do prístavby (sklad) so samostatným vstupom, 53,45 m2.
Medziposchodie (podkrovie): galéria, výmera 13,16 m2.
Exteriér: sklad so samostatným vstupom, výmera 46,95 m2, terasa.

OBJEKT BÝVALEJ PREVÁDZKY MÁ ZÁHRADOU PREPOJENIE NA RODINNÝ DOM s. č. 128 NA ŠVERMOVEJ ULICI, KTORÝ NÁJDETE V SAMOSTATNEJ PONUKE. NEHNUTEĽNOSTI JE MOŽNÉ PO DOHODE KÚPIŤ AKO CELOK.

LOKALITA


Divín je dnes príjemnou, upravenou, dobre dopravne dostupnou obcou s kompletnou občianskou vybavenosťou (obecný úrad, kostol, ZŠ, MŠ, pošta, obchody - potraviny, zmiešaný tovar, pohostinstvá, reštaurácie, galéria, detské ihriská a i.), cestovným ruchom rozvíjajúcim sa vďaka významným pamiatkam a bohatým kultúrno-spoločenským životom. Obec je výborným východiskovým bodom pre turistiku a cykloturistiku v Novohrade, vodné športy a rekreačné aktivity spojené s vodnou nádržou Ružiná, na ktorej pobreží sa nachádzajú pláže, rekreačné chaty, bufety, camping a i.
Divín ja vzdialený od okresných miest Lučenec 21 km, Detva 19 km, Zvolen 40 km, R. Sobota 47 km a od ďalších turisticky vyhľadávaných miest vhodných na rekreáciu, vodné športy, turistiku, cykloturistiku, či lyžovanie (Halič, Rapovce, Dolná Strehová, Vígľaš, Košútka a i.) do 30 minút cesty autom. Atraktivitu obce pre vzdialenejšie mestá zvyšuje dobrá dostupnosť novou časťou diaľnice R2.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Objekt bývalej prevádzky pohostinstva, potravín a neskôr krajčírskej dielne, získal v posledných rokoch charakter príjemného, celoročne využiteľného apartmánového domu s ešte svojim nerozvinutým celkovým potenciálom, ktorý spočíva najmä vo využití prístavby, ktorá môže rozšíriť jeho kapacity dobudovaním na samostatný apartmán, spoločenskú miestnosť, zimnú záhradu a i. Príjemná, výmerou priestranná terasa s jazierkom vytvára zázemie pre oddych a relax rovnako, ako dvor a záhrada, ktorých potenciách čaká na svoje využitie (detské ihrisko, bazén, drobná záhradná architektúra a i.).
Napriek tomu, že si objekt vyžaduje dokončenie detailov začatých rekonštrukcií, ale aj väčšiu investíciu (výmena strechy na prístavbe), zostáva táto ponuka jedinečnou možnosťou v lokalite, ktorá stúpa na svojej atraktivite prítomnosťou vodnej nádrže, historických pamiatok v priamom centre obce a dopravnou dostupnosťou novovznikajúcou diaľnicou.

CENA


94 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.
V prípade potreby Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

DOHODA NA CENE JE V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU MOŽNÁ.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku707 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Postavené ziné
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky