KH-829, 3 izbový byt, Košice – Staré Mesto, ul. Braniskova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Branisková
72 m²
7
4
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4397x zobrazená v zozname / 228x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám ponúka na predaj trojizbový byt v Košiciach na sídlisku Kuzmányho v širšom centre mesta. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí zo siedmich v zateplenom bytovom dome. Byt má výmeru 72m2. Z loggie je krásny výhľad na zeleň. Byt je čiastočne zrekonštruovaný.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové