Kompletne novo zrekonštruovaný rodinný dom v meste Šaštín Stráže.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Šaštín-Stráže
Ulica.: Novoveská
432 m²
751 m²
2
4
áno
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

470x zobrazená v zozname / 103x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám na predaj veľký, zaujímavý, kompletne zrekonštruovaný, dvojpodlažný, 4-izbový rodinný dom, so samostatne stojacou dvojpodlažnou prístavbou na rôzne účely využitia. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Šaštín-Stráže (okr. Senica, len 50 minút od Bratislavy).
Dom bol postavený z tvárnic v roku 2003 a modernou rekonštrukciou prešiel v roku 2022.

VÝMERA: zastavaná plocha hlavého domu: 90m2, garáž s bytovou jednotkou: 41m2, celková plocha pozemkov: 751m2

INŽINIERSKE SIETE:


elektrika, plyn, pripojenie k spádovej kanalizácii, mestský vodovod

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:


- prízemie: vstupná chodba so vstavanou skriňou, predsieň s vrátnikom a termostatom, špajza, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývacia miestnosť s oknami do dvora a vstupom na terasu, miestnosť s WC a umývadlom, schodisko na vrchné poschodie a do pivnice
- poschodie: 3 izby (s klimatizáciami), kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou spojená s WC, s vstupom na menší balkón, druhý veľký balkón smerom do ulice z jednej z izieb, na chodbe je výlez na povalu.
- pivnica: práčovňa a sušiareň v jednom, priestranná miestnosť kde je umiestnené aj filtračné zariadenie na vodu (čistička/systém odkameňovania pitnej vody), kuchyňa, komora, technická s novým kotlom na tuhé palivo, kotlom na plyn, bojlerom a vodárňou, chladná miestnosť na uskladňovanie zeleniny a vstup na dvor.

Dom je zateplený s fasádou, novými plastovými oknami a vstupnými dverami, interiérové dvere a zárubne sú z masívu, na prízemí je dlažba a na poschodí sú plávajúcej podlahy, na stenách sú kvalitné moderné tapety, kuchynská linka je na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka, el. rúra, plynová var. doska, digestor), pracovná doska je mramorová. V jedálenskej časti je nábytok z masívu a je súčasťou predaja. Vykurovanie v dome je plynovým kotlom alebo novým kotlom na tuhé palivo, ktorý ešte nebol používaný. Podlahové vykurovanie je kombinované s radiátormi (podlahové vykurovanie nie je v spálňach).

PRÍSTAVBA:


Samostatne stojaca budova na dvore. Na Prízemí sa nachádza garáž s elektrickou bránou. V garáži je prívod vody a je priechodná do ďalšej miestnosti slúžiacej ako skladový priestor. Na poschodie sa ide vonkajším kovaným schodiskom. Nachádza sa tam jeden veľký priestor s kuchynským kútom, krbom, klimatizáciou, kúpeľňou s WC, sprchovým kútom, bojlerom. Možnosť využitia aj na podnikanie.

Na dvore je drevený altán, celý dvor je vydláždený zámkovou dlažbou, podbránie je zastrešené so svetlíkmi a kvalitnou novou dlažbou. Vstup do domu je cez kovanú bránku a dve veľké elektrické kované brány. Celý pozemok je pod alarmom. V oplotenej záhrade je studňa s úžitkovou vodou.

Tento dom si zamilujete pre svoju funkčnosť a využiteľnosť, jedinečný dizajn a najmä tým, že je okamžite obývateľný.

LOKALITA:


Mesto ponúka výbornú občiansku vybavenosť – v blízkosti sú školy, obchody, reštaurácie a ďalšie služby. Šaštíne sa nachádza Bazilika Sedembolestnej Panny Márie, kde sa konajú každoročne púte, čo dodáva oblasti historický a kultúrny význam. V blízkom okolí sa nachádzajú lesy, jazerá, kemp a cyklotrasa.

3D scan prístavba: https://my.matterport.com/show/?m=dzzYdusB6M3

Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach:


alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.


V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:
-vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom
-uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností,
-bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
-odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií
-právne poradenstvo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku751 m²
Zastavaná plocha432 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky