NA PREDAJ 5 IZB. ROD. DOM - POZEMOK 750m2, BORSKÝ SV. JUR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Borský Svätý Jur
120 m²
750 m²
5
nutná rekonštrukcia
predaj - Rodinný dom
99.000,- € dohoda na cene možná
Ponúknite vlastnú cenu

2310x zobrazená v zozname / 244x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v AVORY Reality Centrum / ponúkame na predaj 5 izb. rodinný dom na pozemku 750m2, s prístupom priamo z hlavnej cesty. Dvojpodlažný dom je v pôvodnom, vo veľmi zlom technickom stave, určený na kompletnú rekonštrukciu, prípadne sanáciu a využiť tak pozemok pre stavbu nového domu. Výmera pozemku a prístup umožňuje postaviť aj domy dva.

Nehnuteľnosť má úžasnú polohu. Ak túžite po bývaní vo vlastnom dome na dedine s dobrou dostupnosťou do mesta, táto ponuka je pre Vás správna voľba. Borský Sv. Jur je pekná a vyhľadávaná obec na Záhorí.

• celková rozloha pozemku 750m2, rozmer pozemku 15x48x18x48m, rovina
• dom daný do užívania v r. 1980
• konštrukcia pálená tehla, strecha IPA
• zastavaná plocha 120m2
• orientácia JZ/ SV,

► dispozícia domu: • 1NP: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s krbom, kuchyňa s jedálňou kúpeľňa, schodisko do pivnice a na poschodie • 2NP: chodba , 3x spálňa, terasa,

• pôvodný stav, nehnuteľnosť si pre bývanie vyžaduje rekonštrukciu
• drevené okná, podlahy betónové,
• inžinierske siete: elektrika, plyn, voda, žumpa
• možnosť napojiť sa na kanalizáciu, ktorá je pred domom
• bez tiarch, zaplatením kúpnej ceny k dispozícii


Obec má kvalitnú občiansku vybavenosť, okolie poskytuje celoročný priestor na turistiku, v okolitých lesoch možnosť hubárčenia. Vzdialenosť od Bratislavy 85 km, od hraníc s ČR 15km, Rakúsko 20km, napojenie na diaľnicu D2 12km. Dobré autobusové spojenie.

NEPREHLIADNITE – autom ste v Bratislave za 50 minút !!!

© AVORY Realitné Centrum - text, pôdorys a fotografie sú dielom a majetkom AVORY realitné Centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.
Financovanie Vám náš certifikovaný finančný poradca bezplatne zabezpečí podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk a sprostredkuje najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Zastavaná plocha120 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta