Krásna chalupa v horách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
120 m²
1018 m²
predaj - Rodinný dom
198.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1629x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Zrekonštruovaný dom leží doslova uprostred hôr neďaleko známych lyžiarskych stredísk v dosahu 35 minúť od krajského mesta Banská Bystrica.
Dom bol kompletne zrekonštruovaný a predáva sa tak ako ho vidíte, t.z. že si donesiete len zubnú kefku a môžete bývať. Na prízemí domu sa nachádza krásna spoločenská miestnosť s krbom, ktorá je spojená s kuchyňou, je tu veľká jedáleň a kúpeľňa s wc. V podkroví sú dve spálne, obe s francúzskym oknom. V podkroví je tiež pracovňa s oddychovým kútom, odkiaľ je východ na terasu s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Pozemok je sčasti rovina, sčasti svah. Na pozemku je pôvodná pivnica vyhĺbená do svahu a štýlový drevený altánok pre posedenia pri grile.
Dom má peknú polohu pod lesom na severnom úpätí pohoria Poľana neďaleko Nízkych Tatier len cca päťsto metrov od lyžiarskeho vleku a športového areálu. Táto chalupa je svojou polohou ideálna pre aktívneho chalupára, ktorý vyhľadáva zimné športy a v lete miluje turistiku no vzhľadom na charakter domu a modernú rekonštrukciu je viac ako vhodný aj na celoročné bývanie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1018 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky