Krásne prostredie, Hradný vrch, 4-izbový byt s lodžiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
Ulica.: Haydnova
88.48 m²
4
2
4
čiastočne prerobený
áno
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
391.400,- € TOP LOKALITA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

247x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

Absolútne prepojenie centra Bratislavy a krásnej prírody, bývajte pri Bratislavskom hrade a Horskom parku, v absolútnom centre Bratislavy a v lone prírody. Centrum realít ponúka na predaj zariadený, čiastočne zrekonštruovaný a veľmi dobre riešený 4-izbový byt v mimoriadne atraktívnej lokalite v Bratislave, mestská časť Staré Mesto – Hradný vrch, Haydnova ulica. Bytový dom je situovaný na veľmi dobrom a strategickom mieste, obklopenom zeleňou - vlastným parkom a súbežne poskytujúcom plnú občiansku vybavenosť. Všetko potrebné je dostupné na pešo, centrum Bratislavy krásnou prechádzkou. K dispozícii zástavky MHD, nákupné centrum, obchody, školy, škôlky, na čo si len spomeniete. Vynikajúca dostupnosť k diaľničným obchvatom a do všetkých častí Bratislavy. Byt vzhľadom k prevedeniu a lokalite predstavuje výborné bývanie aj dobrú investíciu.

Byt sa nachádza na 2. podlaží. Bytový dom má celkovo 4 poschodia, je vo výbornom a udržiavanom stave s výťahom, východy na 2 strany. Dom má výťah.

Úžitková plocha bytu je 98,49 m2, z toho podlahová plocha bytu je 88,48 m2, pivnica 3,16 m2 a široká lodžia o výmere 6,85 m2.

BONUSY : vlastné parkovacie státia za rampou


vlastný parkový areál okolo domu
2 x toaleta v byte
orientácia na 2 svetové strany

Dispozícia bytu je veľmi dobrá. Priestranná vstupná chodba, každá ďalšia miestnosť má vlastný vstup, ani jedna miestnosť nie je priechodná, 3 x samostatná spálňa, sociálne zázemie – toaleta s umývadlom plus samostatná kúpeľňa s ďalšou toaletou, umývadlom, vaňou a priestorom pre práčku, samostatná kuchyňa, mimoriadne priestranná denná časť prepojená s lodžiou a príjemným posedením s krásnym výhľadom do parku, ktorého sa môžete stať spoluvlastníkom. Viac info Vám bude poskytnutých na obhliadke nehnuteľnosti.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, okná sú plastové, opatrené sieťkami aj žalúziami, v byte je prevažne plávajúca podlaha, bola vymenená kuchynská linka aj spotrebiče, v byte môže zostať zariadenie podľa dohody.

Byt je situovaný v najlepšej lokalite Bratislavy, v jeho absolútnom centre a jeho najkrajšej časti Hradný vrch, spojenie lukratívneho centra mesta s prírodou. Dominantou lokality je samotný Bratislavský hrad s jeho atmosférou. V bezprostrednej blízkosti je dostupné akékoľvek športové, kultúrne vyžitie, relax, nákupné možnosti, komplexná občianska vybavenosť.

Cena tohto bytu vrátane provízie RK a právneho servisu je 391 400EUR vrátane provízie RK, právneho a hypotekárneho servisu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám k dispozícii. Maklér: Ing. Andrea Nagyová

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha98.49 m²
Úžitková plocha88.48 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky