KRÁSNY 2-IZBOVÝ BYT, VÝHĽAD NA KUCHAJDU, NADSTAVBA, VAJNORSKÁ UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Vajnorská
7
5
2
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
295.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

983x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt na Vajnorskej ulici; Bratislava - Nové Mesto. Nachádza sa na 5. poschodí tehlovej nadstavby s výťahom. Vďaka oknu v každej miestnosti, vrátane kúpeľne, je byt krásne presvetlený. Rozlohou 62,79 m² zabezpečuje naozaj komfortné bývanie, bonusom je balkónik s výhľadom na jazero Kuchajda. Parkovanie je zabezpečené v spoločnom dvore pre dva bytové domy.

Pre viac informácií a fotografií nás pokojne kontaktujte.

Samotný byt bol daný do užívania v roku 2012. Je vybavený kuchynskou linkou vrátane spotrebičov (chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, digestor, elektrická teplovzdušná rúra). V byte je podlahové kúrenie, vlastný kotol na kúrenie a teplú vodu, elektrické hliníkové rolety, príprava na klimatizáciu a bezpečnostné dvere. Denná časť je orientovaná na Vajnorskú ulicu s výhľadom na jazero Kuchajda, spálňa je do dvora.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Vajnorská ulica; Bratislava - Nové Mesto
* poschodie: 5/7 s výťahom
* počet izieb: 2
* plocha bytu: 62,79 m²
* balkón: 2,50 m²
* vlastný kotol, podlahové kúrenie
* nadstavba (2012)
* zabezpečené parkovanie vo dvore

LOKALITA A OKOLIE:


Byt a bytový dom sa nachádzajú vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Nové Mesto. Vďaka nákupnému centru Vivo máte na dosah kompletnú občiansku vybavenosť. Hneď oproti domu sa nachádza jazero Kuchajda, ktoré Vám poskytne priestor pre športové aktivity a rekreáciu. Zastávka MHD je priamo pri bytovom dome - električka linka č. 4 alebo autobus linka č. 50, 51, 98.

CELKOVÝ DOJEM:


Veľmi príjemný byt vo výbornej lokalite. Rýchla dostupnosť do centre mesta (vďaka električke aj bez dopravnej zápchy). Byt je taktiež výborná investícia = ľahký prenájom na tejto adrese.

CENA: 295.000,-EUR


V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

ID:

@Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky