Krásny 3i byt, KLÍMA, Parking, Nové Mesto, Kalinčiakova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Kalinčiakova
78 m²
5
4
3
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
1.050,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

503x zobrazená v zozname / 20x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TR

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KRÁSNY 3-izbový byt s BALKÓNOM po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII v lokalite Bratislava III. Nové Mesto na ulici Kalinčiakova. Tento byt má celkovú podlahovú plochu 78 m2 (byt 76 m2 a balkón 2 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v 5-poschodovom dome s výťahom. Vyššie stropy umocňujú pocit vzdušnosti a priestrannosti tohto výnimočného bytu. Výborne orientovaný na všetky 3 svetové strany (východ, juh a západ), krásne presvetlený s pekným výhľadom a PLNE KLIMATIZOVANÝ (vo všetkých izbách). Byt pozostáva zo vstupnej haly s úložným priestorom, nádhernej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou a kompletne vybavenou kuchyňou so špajzou, samostatnej nepriechodnej priestrannej spálne s množstvom úložného priestoru, samostatnej nepriechodnej 3. izby (teraz zariadená ako pracovňa ale môže byť upravená ako detská izba), kúpeľne s veľkým sprchovacím kútom a toaletou s denným svetlom a vstupom na BALKÓN (2 m2) a praktickej KOMORY (2,5 m2) priamo v byte. K dispozícii je aj vonkajšie PARKOVACIE MIESTO pohodlne vo vnútrobloku za bránou. Na prízemí obytného domu sa nachádza spoločná miestnosť na úschovu bicyklov alebo kolobežiek.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a odporúča sa pre 1-2 osoby s max. jedným dieťaťom starším ako 6 rokov, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

Výhody:


❶ Kompletne zariadený a plne klimatizovaný byt vo všetkých izbách
❷ Ešte nikto v ňom nebýval od kompletnej rekonštrukcie
❸ Špičková lokalita blízko do centra mesta, na zimný štadión, na futbalový štadión a do tenisového centra
❹ Tento byt má úplne všetko: kompletné zariadenie, balkón, klimatizáciu, komoru aj parkovanie
❺ Vonkajšie parkovacie miesto vo vnútrobloku za bránou
❻ Najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá Centrál, Nivy a Vivo! (bývalý Polus) len kúsok od domu
❼ Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti v okolí domu

❽ Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery



STAV BYTU:
Byt je KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ a moderne vybavený. Ešte nikto v ňom nebýval po rekonštrukcii. Vyššie stropy umocňujú pocit vzdušnosti a priestrannosti tohto výnimočného bytu. Toto nie je klasický nájomný byt ale veľmi citlivo a vkusne navrhnutý a zariadený byt. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, práčka kombinovaná so sušičkou a základné vybavenie a riad pre Váš MAXIMÁLNY KOMFORT, vysokorýchlostný optický internet od Telekomu a KLIMATIZÁCIA V KAŽDEJ IZBE. Použité boli kvalitné materiály a moderné technické riešenia.

PLATBY:


Cena je 1050 EUR + 300EUR vrátane energií (2 os.), správy budovy a vysokorýchlostného optického internetu a TV pripojenia od Telekomu a vonkajšieho parkovacieho miesta vo vnútrobloku. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 1350EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej a obľúbenej lokalite Bratislava III. Nové Mesto na ulici Kalinčiakova BLÍZKO CENTRA s fantastickou dostupnosťou na všetky smery v meste. Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť, jednoduchú dostupnosť do centra, i množstvo možností športového vyžitia. Napriek tomu, že ste na skok od ruchu veľkomesta, okolie obytného domu je kľudné a príjemné. Kalinčiakova ulica a jej okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Potraviny, reštaurácie, kaviarne či nákupné centrá, to všetko máte v pešej dostupnosti. Športovci a športoví fanúšikovia isto ocenia túto lokalitu vzhľadom k pešej dostupnosti k futbalovému, tenisovému, či zimnému štadiónu, jazeru Kuchajda, letnému kúpalisku Tehelné pole, parku Jama a mnohým ďalším možnostiam športového vyžitia. Ak Vám priame okolie bytu nebude postačovať, do centra sa dostanete za pár minút autom, MHD aj na bicykli. Tento byt je vhodný pre tých, ktorí chcú pekné a moderné mestské bývanie bez kompromisov.

/ 3-IZBOVÝ BYT / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / VONKAJŠIE PARKOVANIE / KOMORA / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / KALINČIAKOVA / NÁRODNÉ TENISOVÉ CENTRUM NTC / FUTBALOVÝ ŠTADIÓN TEHELNÉ POLE / ŠPORTOVISKO JAMA / ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky