Krásny 6 izbový RD, 272 m2, 1490 m2 v Pate

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Pata
272 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
379.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1456x zobrazená v zozname / 178x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 6 izbový rodinný dom 272m2, na 1480m2 pozemku. Dom má krásnu okrasnú záhradu, 6 m bazén a priestranný altánok a dvoj garáž s elektrickou bránou. Dom má kvalitné okna a dvere, vonkajšie elektrické žalúzie. V suteréne sa nachádza sauna. Dom sa predáva kompletne zariadený.
Dispozične je dom riešený na dennú časť: obývačka, kuchyňa s jedálňou, WC, vstupná chodba, nad ňou je nočná časť (spálňa a 2 x detská izba, 1 x hosťovská izba) a v suteréne je vchod do garáže, 2 ďalšie miestnosti, sauna a kotolňa.
Energetický certifikát nebol dodaný. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku272 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky