Krásny RD Šamorín – TOP lokalita/garáž/zimná záhrada

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
Ulica.: Požiarnická
177 m²
450 m²
2
4
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - Rodinný dom
340.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26581x zobrazená v zozname / 1243x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný, samostatne stojaci, 2-podlažný rodinný dom v Šamoríne „s vidieckym nádychom“ vo vyhľadávanej TOP lokalite, v tichej ulici, s vynikajúcou pocitovou atmosférou, 10 min. pešo od centra. Rodinný dom bol kolaudovaný v januári v roku 2000, je maximálne udržiavaný, ZP 109 m2, úžitková plocha cca 177 m2. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia) + vlastná studňa. Pozemok má výmeru 450 m2.
RD je 3,5-izbový, so zimnou záhradou, zastrešenou vonkajšou terasou, dispozične riešený: I.NP: vstupná predsieň, samostatné WC, komora, hosťovská izba, obývacia izba s jedálňou s prechodom do zimnej záhrady a na terasu, čiastočne oddelená kuchyňa a komora.
II.NP: schodisko masív, hala + dve priestranné samostatné spálne z toho jedna s terasou, kúpeľňa, vstup na pochôdzny podkrovný odkladací priestor. Na pozemku je postavená aj samostatná murovaná garáž s el. prípojkou na 380V, záhrada je udržiavaná s parkovou úpravou, malé jazierko. Kúrenie – nový vysokokvalitný kondenzačný kotol BOSCH so zásobníkom TV, radiátory... (pôdorysy na vyžiadanie)

Výhody nehnuteľnosti:


- Vyhľadávaná lokalita
- Tichá ulica
- Blízko centra
- Rýchle napojenie na obchvat
- 20 min. autom do BA
- Súkromie
- Samostatne stojaci RD
- Garáž s možným dobíjaním elektromobilu
- Prípojka na optiku
- Vlastná studňa
- V meste sú k dispozícii všetky obchody a služby, základné a stredné školy, poliklinika, ihriská, parky, športoviská, reštaurácie, kino

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku450 m²
Zastavaná plocha109 m²
Úžitková plocha177 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky