Krásny rodinný dom so záhradkou NOVOSTAVBA, GALANTA, Kúpeľná ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Kúpeľná
130 m²
340 m²
1
5
nie
holopriestor
verejný vodovod
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
219.500,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3303x zobrazená v zozname / 217x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom o rozlohe 130 m2 - NOVOSTAVBA v dvojdome s pozemkom o rozlohe 340 m2 v lokalite Galanta v Mládežníckej štvrti na ulici Kúpeľná. Dom sa skladá na prízemí zo vstupnej chodby, spálne, obývačky s kuchyňou na poschodí tri samostatné spálne a kúpeľňa s WC.

STAV DOMU:


Dom je postavený z tehly, elektrické kúrenie, kanalizácia, voda. Dom sa ponúka v stave holodomu, v prípade záujmu možnosť dokončiť do štandardu.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v lokalite medzi rodinnými domami, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, GALANDIA napojenie na D1.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku340 m²
Zastavaná plocha150 m²
Celková rozloha150 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky