Krásny, zariadený 3 izbový byt, Račianska ulica, BA III. Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianska
63 m²
11
9
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
259.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4291x zobrazená v zozname / 167x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na predaj krásny, zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Račianskeho mýta, ulica Račianska, Bratislava III. Nové Mesto. Nachádza sa na 9/11 poschodí bytového domu s výťahom. Výmera je 63 m2, prislúcha k nemu balkón cca 2 m2, francúzsky balkón a pivnica v suteréne domu. Byt je orientovaný na dve strany, dom je vo výbornom stave, výhodou je aj nákladný výťah, vstupná brána na čip. Parkovanie je možné pri dome.
STAV BYTU:
Kompletná rekonštrukcia - plastové okná, parkety, dlažba, kuchyňa so spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Byt má centrálnu obývačku, do ktorej ústia všetky izby, kuchyňu prepojenú s obývačkou, vstupnú halu so samostatnými vstupmi do toalety a kúpeľne. Byt má bezpečnostné dvere so 6-bodovým zámkom. Byt je kompletne vybavený, vrátane všetkých spotrebičov (chladnička, mraznička, práčka, umývačka riadu, mikrovlnka, plynový sporák), komplet nábytok a vybavenie vrátane TV. V každej spálni je komoda so zásuvkami a postele. Súčasťou je tiež veľká šatníková vstavaná skriňa v obývačke.

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť kúsok od Račianskeho mýta (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

K CENE BYTU JE TREBA SI PRIPOČITAŤ PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU V SUME 5000,-€
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie9
Počet poschodí11
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky