3i tehlový MEZONET s terasou, BA III., Odborárska ul., 95 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Odborárska
95 m²
2
2/posledné poschodie
3
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
328.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

552x zobrazená v zozname / 42x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný MEZONETOVÝ 3 izbový byt s terasou a vyhradeným parkovaním v nízko podlažnom tehlovom bytovom dome, v príjemnej lokalite mestskej časti Nové Mesto, BA III.- Odborárska ul ., poschodie 3 a 4, stavebný materiál tehla + zateplenie.

Celková výmera je 95 m2 , z toho úžitková technická plocha bytu je 80 m2, plocha samotnej podlahy je 100 m2 + veľká terasa 15 m2.

POPIS a ŠTANDARD :



- vchod do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere, z predsiene so zrkadlovou vstavanou skriňou sa dostaneme do priestrannej kúpeľne a obývačky.

- kúpeľňa je veľká, presvetlená, vybavená veľkou rohovou vaňou, preskleným sprchovým kútom, závesným WC, závesným bidetom, práčkou, moderným nábytkom a je obložená luxusným obkladom a dlažba zo španielskeho gresu.

- obývačka je prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, v ktorej sa nachádza kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanou chladničkou, umývačkou riadu, elektrickou teplovzdušnou rúrou, elektrickou sklo-keramickou varnou doskou. V obývačke sa nachádza rohová sedačka, konferenčný stolík, vstavaný nábytok zhotovený na mieru.

- izba, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba, s veľkou vstavanou skriňou.

- do podkrovia vedie samonosné kovové schodisko s masívnymi drevenými schodmi a podestou. V podkroví sa nachádza malá galéria s posuvným francúzskym oknom, ktoré súčasne slúži aj ako východ na veľkú terasu. Za galériou sa nachádza spálňa s manželskou posteľou, nočné stolíky a všade je vstavaný nábytok na mieru.

- východ na 15 m2 veľkú terasu s kovovým zábradlím a podlahou z exotického dreva.

Byt bol zrekonštruovaný v r. 2014 ako novo-nadstavba. Má nové stierky, prívody, elektroinštaláciu, plávajúce podlahy /drevená dýha/, nové dvere, zárubne, kovania, plastové okná so sieťkami a roletami. V byte je pripojenie na optický internet a televíziu Telecom a UPC. Elektrické napätie 380 V, vlastné rozvody nezávislé od ostatných bytov.

Kúrenie: elektrické podlahové kúrenie so samostatnou reguláciou pre každú miestnosť, v kúpeľni je prietokový bojler na teplú vodu ARISTON.

Orientácia bytu je juhovýchodná, klimatizácia.



Byt sa predáva spolu so zariadením, k dispozícii vyhradené vonkajšie parkovacie státia pre 2 vozidlá priamo pred domom.

Mesačné náklady pre 2 osoby sú 120,-EUR vrátane fondu opráv + elektrina 120,-EUR.

Bytový dom bol v roku 2014 kompletne zrekonštruovaný – nová strecha, zateplenie, vchody, rozvody.

LOKALITA:



Bytový dom je situovaný v kľudnej lokalite, vo dvore so zeleňou. V blízkosti Odborárskej ulice sa nachádza veľký park, ktorý nedávno prešiel revitalizáciou a pribudlo v ňom nové detské ihrisko.

Okolie bytových domov je upravené bohatou okrasnou zeleňou a menšími detskými ihriskami. Neďaleko obchodné centrum VIVO (Polus), jazero Kuchajda, vo výstavbe budúce centrum „PALMA“. V tesnej blízkosti sa nachádzajú – potraviny, škôlka, základná škola, zastávka MHD. V pešej dostupnosti sa nachádza veľké futbalové ihrisko a tenisové kurty.

Byt má kvalitný štandard, nábytok na mieru, kvalitné materiály a modernú nadčasovosť. Pôsobí elegantne, je slnečný, presvetlený a terasa dodáva bytu možnosť rôznych aktivít.

Byt ocenia najmä tí, ktorí hľadajú kľudné a zároveň originálne bývanie s rýchlou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta.
Autobusom č. 51 a 58. zástavka autobusu v bezprostrednej blízkosti bytového domu. Električkou č. 3, 4 a 5. zastávka vzdialená 7 minút od bytového domu.

Napojenie na diaľničný obchvat do 10 minút autom.

Aj na HÚ, kúpou voľný.



V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nás kľudne kontaktujte.














TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodie2/posledné poschodie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky