Luxusný 2-izbový byt na prenájom v projekte Prúdy pre prvého nájomníka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Včelárska ulica
57 m²
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

539x zobrazená v zozname / 52x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nový, luxusný a vkusne zariadený 2-izbový byt (2+kk) nachádzajúci sa v novom modernom bytovom dome v prestížnom projekte Prúdy (1. etapa). Byt je plne vybavený a prenajíma sa presne tak, ako je zobrazený na fotografiách. Ideálny pre 1 až 2 dospelé osoby, bez domácich zvierat. Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie.

DISPOZÍCIA A ORIENTÁCIA BYTU



Poschodie:
Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom, čo poskytuje dostatok súkromia a krásny výhľad do tichého vnútrobloku.


Orientácia:


Byt je orientovaný do vnútrobloku, ktorý je vybavený komunitnou záhradou, workoutovým ihriskom a ihriskom pre deti, čo vytvára ideálne prostredie pre oddych a aktivity na čerstvom vzduchu.

Zvuková izolácia:


Byt má len jednu zdieľanú stenu so susedmi, pričom vďaka vynikajúcej zvukovej izolácii ponúka tiché a nerušené bývanie.


Loggia:


Príjemná loggia je orientovaná na západ, čo ponúka ideálne podmienky pre relax počas slnečných popoludní a večerov. Pre ochranu pred nadmerným slnkom sú k dispozícii zatemňovacie závesy v obývačke aj spálni.


KOMFORTNÉ VYBAVENIE K BYTU



Parkovanie:
V cene nájmu je zahrnuté nadštandardne veľké parkovacie miesto v podzemnej garáži priamo pod bytovým domom, s možnosťou elektrického nabíjania vozidla. Parkovacie miesto je dostatočne priestranné aj na dodatočné parkovanie motorky.

Pivničná kobka:


K bytu prislúcha aj praktická pivničná kobka.

MODERNÉ TECHNOLÓGIE



Internet a TV:
Byt je vybavený optickým internetom s WiFi s rýchlosťou 500/100 Mbps, s možnosťou doobjednania rôznych balíkov káblovej televízie.

Smart domácnosť a klimatizácia:


Byt je plne vybavený inteligentnými riešeniami. Smart klimatizácia Samsung, 65-palcová TV so soundbarom a subwooferom, smart osvetlenie s možnosťou meniť farbu svetla podľa nálady, smart termostaty na radiátoroch s možnosťou ovládania na diaľku a smart detektory dymu a CO.


KOMPLETNÉ ZARIADENIE BYTU



Obývacia izba:
Priestranná obývacia izba je vybavená pohodlným rozťahovacím gaučom, ktorý slúži ako ďalšie lôžko pre hostí. K dispozícii je 65-palcová smart TV, Soundbar so subwooferom pre dokonalý zvukový zážitok.

Kuchyňa:


Moderná kuchyňa je vybavená indukčnou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou na víno a kávovarom na čerstvo namletú kávu. Kuchyňa je kompletne vybavená riadom, príborom, kuchynskými nástrojmi, hrncami, panvicami, pečiacimi formami a nádobami na skladovanie potravín.

Vstavané skrine:


Vstavané skrine v spálni, na chodbe a v kúpeľni poskytujú obrovské množstvo úložného priestoru, ideálne pre pohodlné uskladnenie oblečenia a ďalších osobných vecí.

Kúpeľňa:


Kúpeľňa je vybavená modernou walk-in sprchou pre maximálny komfort. V kúpeľni sa nachádza vstavaná práčka so sušičkou značky Samsung, ktorú je tiež možné ovládať cez smart aplikáciu.


Ostatné vybavenie:


Byt je tiež vybavený vysávačom, žehličkou so žehliacou doskou a čistiacimi nástrojmi – takže naozaj stačí prísť s kufrom a môžete bývať.

PROJEKT PRÚDY



Projekt Prúdy je moderný rezidenčný komplex situovaný v príjemnej a tichej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta ako aj k priemyselnej zóne a cestnému obchvat s diaľnicou. Celý projekt je navrhnutý s dôrazom na komfort a kvalitu bývania, obklopený zeleňou a ponúka širokú škálu občianskej vybavenosti centra vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a športových zariadení. Vnútroblok projektu je vybavený komunitnou záhradou, workoutovým ihriskom a ihriskom pre deti, čo poskytuje obyvateľom priestor na oddych, šport a aktivity s rodinou.



FLEXIBILITA PODĽA VAŠICH POTRIEB



Sme flexibilní v prípade individuálnych požiadaviek, aby sme vám zabezpečili maximálny komfort a spokojnosť s prenájmom tohto výnimočného bytu – neváhajte nám svoje potreby komunikovať.


Informácie: Ing. Lenka Broda, , www.lehouse.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky