Prenájom - štýlový 2-izbový byt v Trnave na Veternej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Veterná
44.11 m²
6
5
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5080x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR Vám prináša exkluzívnu ponuku: prenájom luxusne zariadeného 2-izbového bytu na Veternej ulici v Trnave

LOKALITA


Novovybudovaný bytový projekt Arboria sa nachádza v okrajovej časti Trnavy v blízkosti obchodných centier (Tesco, Arkadia, S1 Center). Jeho výhodou je nielen štýlová, moderná architektúra, ale aj rýchly a pohodlný prístup na mestský obchvat a diaľnicu, čo z neho robí ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu komfortného mestského života a pokojného prostredia.

NEHNUTEĽNOSŤ


Nový, kompletne luxusne zariadený 2-izbový byt s lodžiou sa nachádza na 5. zo 6 poschodí v bytovom dome s výťahom. Hneď po vstupe do bytu vás uvíta štýlový otvorený priestor s čistými líniami, ktorý sa prelína do obývacej izby a kuchyne. Kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi, ako je indukčná varná doska, digestor, multifunkčná rúra, umývačka riadu a veľká chladnička s mrazničkou. Kuchynská linka ponúka dostatok úložného priestoru. Moderný nábytok s originálnymi prvkami dopĺňa eleganciu a praktickosť celého bytu. Tento svetlý a priestranný byt ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť relaxácie na veľkej lodžii, ktorá je prístupná z obývacej izby. Orientácia na severozápadnú stranu zaručuje, že budete mať príjemné osvetlenie po celý večer a možnosť užívať si nádherné západy slnka priamo z pohodlia vášho obývacieho priestoru. Spálňa je zariadená veľkou manželskou posteľou, vstavanou šatníkovou skriňou a písacím stolíkom. Kúpeľňa s toaletou je vybavená moderným sprchovým kútom a pračkou. K dispozícií je i úložný priestor v praktickom šatníku na vstupnej chodbe. K bytu prislúcha ďalší skladovací priestor v pivničnej kobke a vyhradené parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Byt je vhodný maximálne pre dve dospelé osoby, bez zvierat.

BENEFITY :


- štýlové a praktické zariadenie
- optický internet s WiFi a TV zahrnuté v cene
- dodatočný skladovací priestor cca 2m2
- krásny výhľad na panorámu Malých Karpát
- bezprostredná blízkosť nákupných centier
- rýchla dostupnosť na obchvat mesta a diaľnicu

CENA


Cena prenájmu je mesačne 750,-€ vrátane energií a parkovacieho státia. Pri prevzatí bytu sa hradí depozit vo výške 750,-€ , prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44.11 m²
Úžitková plocha44.11 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky