LUXUSNÝ 5izb. RODINNÝ DOM na okraji mesta Bytča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Bytča
159 m²
720 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
289.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6966x zobrazená v zozname / 505x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu priestranného 5izbového rodinného domu vo výbornej strategickej a zároveň tichej lokalite pri Bytči, s minimálnym počtom susedov.

DOM momentálne čaká montáž okien a dokončenie exteriéru.

Termín kompletného dokončenia do stavu pripraveného na bývanie, ako na fotografiách je približne 3 mesiace.

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom, s prihliadnutím na výber dizajnu a materiálov použitých na dokončenie.

DOM je zatiaľ možné kúpiť aj v štádiu hrubej stavby s hotovou strechou, a dokončenie si realizovať vlastnou cestou.

5-izbový rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 720m2, so zastavanou plochou 193m2, z kvalitných materiálov ako je strešná krytina Bramac, krov Kontrakting, tehla Heluz o hrúbke 38cm.

Nachádzame sa v prímestskej časti mesta Bytča - Hliník nad Váhom, s veľmi dobrou dostupnosťou k diaľnici a do väčších miest ako je Žilina a Považská Bystrica.

Dispozícia domu:



Vstupná chodba, wc, kúpeľňa, veľká predsieň, 3 samostatné izby, spálňa s priestranným šatníkom, technická miestnosť a kuchyňa spojená s obývacou časťou s východom na terasu 16m2. Terasu možno v prípade potreby zväčšiť.

V dome sa nachádza komín s prípravou na krb. Miestnosti sú veľké a priestranné. Na pozemku je 25m hlboká studňa. V cene je zahrnutý aj tretinový podiel na prístupovej ceste.

VÝHODY PONUKY



-Možnosť dokončenia podľa vašich predstáv a nápadov

-Tichá lokalita pod horou, s krásnym výhľadom a rýchlou dostupnosťou do väčších miest

-Minimálny počet susedov

-Kvalitné stavebné materiály

Ak ste snívali o bývaní v úplne novom dome, ktorý bude do posledného detailu ako vo vašich predstavách, tak ma neváhajte kontaktovať na čísle:

ID: 118199



Cena: 289 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku720 m²
Úžitková plocha159 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny