METROPOLITAN │Exkluzívny 3i byt na Kolibe s lodžiou a parkovaním

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Bellova
123 m²
prízemie
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.595,- €/mes. Energie:
350 € / mes
+150EUR/mes. parking, +350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3408x zobrazená v zozname / 218x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívny a svetlý 3-izbový byt na prenájom disponuje krytou loggiou (5m2) s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Byt (123m2) sa nachádza v novostavbe v uzavretom areáli na Kolibe a je vybavený kvalitnými materiálmi. byt sa nachádza v tichej rezidenčnej lokalite zasadenej do svahu Koliby poskytuje bezprostredný kontakt so zeleňou parku. Byt ponúka skvelú dostupnosť do centra či už autom alebo pomocou MHD.

Dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, dvoch spální s veľkým šatníkom, obývacej miestnosti s knižnicou a jedálenskou časťou prepojenou s modernou kuchyňou s kuchynským ostrovčekom. Byt disponuje dvoma kúpeľňami s vaňou, WC, bidetom a sprchou a oddelenou toaletou. Z obývačky je prístup na loggiu s panoramatickým výhľadom na Bratislavu.

Byt je vybavený bezpečnostnými protipožiarnymi dverami, hliníkovými oknami s vonkajšími elektrickými žalúziami a podlahovým kúrením. V obývačke sa nachádza širokouhlá 70" LED TV s konferenčným mramorovým stolíkom a kvalitným dizajnovým nábytkom. Kuchyňa so žulovými kuchynskými doskami je vybavená spotrebičmi značky Siemens vrátane ohrevu tanierov alebo vínnej chladničky.

Dom je zabezpečený vstupom na čip, videovrátnikom a kamerovým systémom. K bytu prislúcha veľká pivničná kobka spolu s parkovacím miestom v garáži.

Cena nájmu nezahŕňa energie, Internet a KTV vo výške 350EUR/mes. a parkovanie 150EUR/mes.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha128 m²
Úžitková plocha123 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky