METROPOLITAN │ Luxusný 3i byt v novostavbe Stein s parkovaním

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Bernolákova
82 m²
7
2
3
áno - 2 autá
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
1.200,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

8560x zobrazená v zozname / 1974x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │ Luxusný 4i byt v novostavbe Stein s parkovaním

Luxusný 3-izbový byt v novostavbe Stein s klimatizáciou a parkovaním nachádzajúci sa na 2. poschodí (7) pozostáva zo vstupnej chodby, plne vybavenej kuchyne modernými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou) prepojenej s obývačkou, hlavnej spálne s manželskou posteľou a vstavaným šatníkom, ďalšej miestnosti, ktorá môže byť využívaná ako spálňa alebo pracovňa, kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou, samostatnej toalety a priestranného balkóna (4,61m2) s východom z obývačky.

K bytu prislúcha pivničná kobka (4,62m2) a dve parkovacie miesta v podzemnej v garáži (12m2 každé), ktoré je možné si prenajať za poplatok 100€/mesiac za 1 miesto.

Energie budú pripočítané k nájmu v sume 200€/mesiac.

Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti bytu sa na nachádza aj detské ihrisko a park s množstvom zelene.

Voľný od 1.9.2024

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky