METROPOLITAN │Príjemný 3i byt v novostavbe Čerešne na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Polianky
80 m²
4
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.100,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

907x zobrazená v zozname / 50x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Príjemný 3i byt v novostavbe Čerešne na prenájom

Byt sa nachádza na 4.poschodí novostavby Čerešne s výťahom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, obývačky s TV prepojenej s kuchyňou s zabudovanými spotrebičmi(chladnička/mraznička, umývačka, el.rúra, sporák, mikrovlnka), manželskej spálne s nábytkom na mieru, pracovne/posilňovne, kúpeľne s vaňou so sprchovou zástenou a kombinovanou práčkou a sušičkou, oddeleným WC. V obývacej miestnosti sa nachádza vstup na terasu. Terasa aj všetky okná sú orientované do vnútrobloku.

K bytu prislúcha parkovacie miesto s rozlohou 13m2 a pivnica s veľkosťou 2m2.

K cene nájmu sa pripočítajú poplatky za energie vo výške 300€/mes.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Bratislavy v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti bytu sa na nachádza aj detské ihrisko a park s množstvom zelene. Z časti, v ktorej je byt umiestnený je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy a či už MHD, autom alebo električkou.

Voľný od 1.12.2024

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky