METROPOLITAN │Útulný podkrovný 2, 5i byt v centre Bratislavy

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Baštová
111 m²
3
3
úplne prerobený
áno - 1
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

2868x zobrazená v zozname / 803x zobrazená detailne / 136x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Útulný podkrovný 2,5i byt v centre Bratislavy

Dizajnový, moderne zariadený 2,5 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii so štedrou rozlohou 111m2 + 5m2 terasa sa nachádza priamo v srdci historického centra Bratislavy a ponúka tak kompletnú občiansku vybavenosť a dostupnosť MHD.

Byt je podkrovný a nachádza sa na 3. poschodí, je klimatizovaný a má vlastné kúrenie. Byt je vybavený všetkými potrebnými spotrebičmi (práčka, sušička, umývačka riadu, varná doska, el. rúra, rýchlo varná kanvica). Byt navyše ponúka príjemnú terasu o výmere 5m2.

Cena nájmu je vrátane všetkých energií, KTV a internetu.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Bratislavy v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti bytu sa na nachádza aj detské ihrisko a park s množstvom zelene. Z časti, v ktorej je byt umiestnený je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy a či už MHD, autom alebo električkou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha116 m²
Úžitková plocha111 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 1
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno

Vaše hodnotenie ponuky