MICHAL NA OSTROVE - 4i RD s fotovoltaikou a impozantnou záhradou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Michal na Ostrove
119.42 m²
490 m²
1
4
studňa
230/400V
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
279.500,- € kompletná cena vrátane provízie realitného a advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4498x zobrazená v zozname / 133x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu v kľudnej, tichej, bočnej uličke časti obce Michal na Ostrove, len 5 minút chôdze od vlakovej zastávky, 7 minút od autobusovej zastávky a 4 minúty od napojenia na R7. Dostupnosť do Dunajskej Stredy 10 minút a do centra Bratislavy 20 minút, vďaka danej infraštruktúre. Frekvencia vlakového spojenia 1x za hodinu.
Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom s úžitkovou plochou 119,42 m2, zasklenenou terasou a kompletne oploteným pozemkom s krásnou udržiavanou záhradou o výmere 300 m2, ktorá zabezpečuje súkromie. Kolaudácia prebehla v roku 2018, kedy bol daný aj do užívania. Dom predáva 1. majiteľ.
Rodinný dom je murovaný (tehla Porotherm 25 cm + 15 cm zateplenie) a drevená strecha je vyhotovená ako valbová konštrukcia so škridlovou krytinou. Výhodou je, že nad viac ako polovicou domu slúži pochôdzne podkrovie ako úložný priestor. Okná sú plastové s izolačným trojsklom a krytá terasa je zasklená s možnosťou úplného otvorenia počas príjemných letných dní a v prípade nepriaznivého počasia je možné využiť infražiarič na diaľkové ovládanie s možnosťou naprogramovania doby ohrevu. Vizuál dopĺňa tehličkové obloženie.
Celková výmera pozemku je 488 m2 z čoho zastavaná časť tvorí 138 m2.

Pozemok je kompletne oplotený, udržiavaný, s trávnikom a množstvom okrasných drevín, stromov, kerov a kvetov.
Pred domom vznikol priestor na 3 parkovacie státia pre autá.

Dom je napojený na elektrinu, o pitnú a úžitkovú vodu sa stará studňa na pozemku a odpad je zabezpečený žumpou. V dome je dotiahnutý koaxiálny kábel a internet od spoločnosti Telekom.
Minulý rok boli na dome boli nainštalované fotovoltaické panely s výkonom meniča 10000W (Huawei 9,68 kWp), vďaka čomu sa optimalizovali mesačné náklady. Dom disponuje aj samostatnou prípojkou na nabíjanie elektromobilu (AC 380V) .

Samotná moderná novostavba s úžitkovou plochou 119 m2 je dispozične výborne rozdelená na dennú a nočnú časť. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením so samostatne nastaviteľným termostatom v každej izbe. Doplnkovým zdrojom vykurovania môže byť aj krb, ktorého predpríprava je v obývacej miestnosti. O ohrev vody sa stará elektrický bojler umiestnený v technickej miestnosti. Na podlahe v izbách je laminátová podlaha a vo vstupnej chodbe, kúpeľni, WC, technickej miestnosti a zasklenej krytej terase je praktická keramická dlažba.
V celom dome je predpríprava na alarm. Klimatizácia (zn. Samsung Wind-Free Avant3.5 kW so zabudovaným senzorom pohybu a pripojením na wifi, čo zabezpečuje komfortnú teplotu bez nepríjemného prúdenia studeného vzduchu) je situovaná v dennej časti. Obývačka spojená s kuchyňou je orientovaná na juhozápadnú stranu, ktorá zaisťuje výbornú svetelnosť počas celého dňa.
Pavinič – ktorým je dom obrastený – dodáva prírodnú „klimatizáciu“..

DISPOZÍCIA DOMU:


Vchádza sa cez vstupnú chodbu o výmere 4,78m2 s dostatkom priestoru na dobudovanie úložných priestorov.
Denná časť o výmere 40,32 m2 pozostávajúca :
- z priestrannej obývacej miestnosti s rozkladacím a modulárnym gaučom, klimatizáciou, predprípravou na krb, konferenčnými stolíkmi, skrinkou pod TV, policovou zostavou za gaučom, kreslom a taburetkou,
- jedálenskej časti s okrúhlym jedálenským stolom so 6 stoličkami , z ktorej sa vychádza aj na prekrytú, zasklenú terasu o výmere 13,82 m2 s vonkajším sedením
- kompletne zariadenej a plne vybavenej kuchynskej časti s modernou linkou, vstavanými spotrebičmi zn. Bosh (umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka a americká 2dverová chladnička s mrazákom).

Nočnú časť od tej dennej oddeľuje chodba o výmere 7,84 m2, z ktorej sa dá vyjsť na povalu a pozostáva z:
- technickej miestnosti s el. bojlerom, ktorá slúži ako ďalší úložný priestor (2,75 m2)
- samostatnej kúpeľne o výmere 6,65 m2 s vaňou, dvoma umývadlami, sprchovým kútom, práčkou a skrinkami
- samostatného WC s umývadlom o výmere 1,17 m2
Nočnú časť tvoria 3 samostatné, nepriechodné izby:
- detská izba o výmere 12,63 m2, s dvojitou vstavanou skriňou, disponujúca roll-doorom a 2 jednolôžkovými posteľami
- hlavná spálňa o výmere 14,59 m2, s manželskou posteľou (matrac Dormeo s technológiou Octaspring), nočným stolíkom a veľkou komodou
- samostatná izba o výmere 13,75 m2, s manželskou posteľou a pracovným stolom

Dom sa predáva nezariadený, po dohode je možné ponechať aj zariadenie.

Mesačné náklady sú približne 100€ ako zálohové platby za elektrinu.

Kompletná cena vrátane provízie: 279 500€



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

LOKALITA:


Obec Michal na Ostrove je obec v okrese Dunajská Streda s 3 jazerami vhodnými na rybolov. V obci je občianska vybavenosť v podobe potravín, pošty, materskej školy , zdravotnej starostlivosti (všeobecný lekár, gynekologická a zubná ambulancia, lekáreň), reštaurácie, penziónu, vlakovej a autobusovej zástavky. V blízkosti sa nachádza Slovakia ring, Malkia park a množstvo iných atrakcíí na trávenie voľného času.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku490 m²
Zastavaná plocha138 m²
Celková rozloha119.42 m²
Úžitková plocha119.42 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky