MIEROVÁ, 4-i byt, 85 m2 – kompletne zariadený, VÝBORNÁ LOKALITA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mierová
85 m²
14
9
4
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
305.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

421x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky - zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj krásny presvetlený 4-i byt s veľkou loggiou v 7-ročnej novostavbe - Perla Ružinova, v strednej veži RUBÍN. Byt je kompletne zariadený, takmer neobývaný, so samostatnými nepriechodnými izbami, ideálny pre rozrastajúcou sa rodinu.
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, kde máte v pešej dostupnosti všetko, čo potrebujete. Byt je vhodný ako štartovací byt pre mladé páry a veľké rodiny.
Momentálne riešenie klientskej úpravy bytu dáva priestor aj pre investičné využitie s možným prenájmom každej izby samostatne.

Samotný “byt“, je na liste vlastníctva vedený ako apartmán, so všetkými výhodami bytu, ktorého kúpu je však možné bez problémov financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru a rovnako je možné si v ňom zriadiť trvalý pobyt.

V bytovom komplexe sú zriadené všetky služby pre pohodlný život, vrátane tichého vnútroblokového parku. V tesnej blízkosti je kompletná dopravná infraštruktúra, s priamou dostupnosťou do centra. Ružinov je stále najžiadanejšou lokalitou pre svoju kompletnú vybavenosť od nemocníc cez školstvo bankovníctvo až po kultúrne a športové vyžitie a voľnočasovú činnosť. Množstvo zelene a zároveň vynikajúca dopravná dostupnosť do všetkých častí Bratislavy a jej predmestí.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Bratislava II, Ružinov - Mierová ulica
• 4-izbový byt

• 7-ročná novostavba


• kombinovaná konštrukcia
• celková plocha: 85.52 m2 (byt 76,02 m2 + loggia 4,94 m2 + pivnica 4,56 m2)

• 9. poschodie / 14


• 2x výťah
• veľká murovaná pivnica
• podzemné parkovacie státie - garáž 12,38 m2

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:


• bezpečnostné vstupné dvere
• plastové veľkoplošné okná okná
• interiérové dvere a zárubne
• plávajúca podlaha v izbách, keramická podlaha v kúpeľni a na WC
• kuchynská linka do L s veľkým oknom, vybavená spotrebičmi: zabudovaná elektrická rúra, varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou
• kúpeľňa vybavená vaňou, rebríkovým radiátorom a umývadlom
• samostatné WC s umývadlom

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• orientácia bytu na S/V
• mesačné prevádzkové náklady bytu – 170EUR / 3 os. /mesiac (správca, plyn, elektrina, internet)
• byt sa predáva kompletne nezariadený

AKÉ JE OKOLIE BYTU:


• VÝBORNÁ LOKALITA - pokojné prostredie, neďaleko domu sa nachádzajú zastávky s priamym spojením na Mlynské Nivy a Hodžovo námestie, v blízkosti futbalové ihrisko, Radničné námestie, pošta, kostol, viacero školských zariadení a obchodných prevádzok, reštaurácie, non stop potraviny, banka, Okresné riaditeľstvo PZ, TA3, Miestny úrad Ružinov, Ministerstvo hospodárstva, neďaleko Tesco express, Lidl, Jednota, OC Retro, OC Avion pár minút autom, Štrkovecké jazero, do centra autom iba 10 minút autom, Fakulta sociálnych a ekonomických vied UK

Z NÁŠHO POHĽADU:


Nehnuteľnosť sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, kde máte v pešej dostupnosti všetko, čo potrebujete. Byt je vhodný ako štartovací byt pre mladé páry alebo jednotlivcov, ale aj ako investičný byt. Kompletne zariadený byt upravený na 4 samostatné nepriechodné izby, ideálny na prenajímanie každej izby samostatne. Majiteľ taktiež ponúka úpravu prepojenia kuchynskej časti a obývačky do jedného priestoru podľa pôdorysu možnej úpravy bytu.

CENA:


305 000EUR
K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemných garážach v cene 25 000EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti...

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie9
Počet poschodí14
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky