Moderne zariadený 1, 5i byt na pešej zóne v Senci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Lichnerova
43 m²
3
1,5
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2772x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Timareal ponúka na predaj krásny, slnečný, dispozične dobre riešený 1,5-izb.byt v centre Senca na Lichnerovej ulici. Byt sa predáva kompletne zariadený a je kúpou ihneď voľný. Je ideálny ako pre staršie páry, tak pre začínajúce páry, či ako investičný byt vďaka ideálnej polohe a plnej zariadenosti.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE


rozloha: 39,8 m2 + 3 m2 balkón.
1. poschodie v kvalitnej novostavbe z roku 2014 s výťahom - bytový dom má len 3 poschodia
spoločenské priestory na odloženie bicyklov
parkovanie je možné priamo pred bytovým domov a je bezproblémové

BYT SA PREDÁVA ZARIADENÝ NASLEDOVNE:


Kuchyňa je kompletne vybavená vrátane spotrebičov (rúra, indukčná varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou)
Kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom, zrkadlom, toaleta so zabudovaným GEBERITOM, práčka. V kúpeľni sú keramické obklady a dlažba.
V obývacej časti je rozkladacia sedačka, televízor, nábytok. Z tejto miestnosti sa vystupuje na balkón, ktorý je orientovaný do vnútrobloku bytového domu.
V spálni je manželská posteľ, nočný stolík. Spálňa je šikovne oddelená posuvnými dverami z mliečneho skla od obývačky.
Vstupná chodba poskytuje dostatok úložného priestoru vďaka veľkej vstavanej šatníkovej skrini.

STAČÍ SA LEN NASŤAHOVAŤ



LOKALITA:
Nachádzate sa v priamom centre mesta Senec, na konci pešej zóny, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť (reštaurácie, kaviarne, poliklinika, obchody, detské centrá ihriská, MŠ, ZŠ a mnohé ďalšie) vrátane Slnečných jazier do 5min pešo, širokú škálu voľnočasových aktivít, cyklotrasy. Do Pezinka sa dostanete za 17 minút, do Bratislavy či Trnavy približne za 20 minút jazdy a výhodou je aj železničná doprava a množstvo autobusových spojov.
Z tejto lokality máte rýchle a priame napojenie na diaľnicu BA, TT .

Pozývam Vás na obhliadku tejto šikovnej, praktickej a zároveň krásnej nehnuteľnosti v novostavbe. Neváhajte ma kontaktovať 7 dní v týždni na čísle . Cena je dohodou v RK.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha43 m²
Počet poschodí3
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky