MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, KLÍMA, LOGIA, GARÁŽ, Ružová dolina, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ružová dolina
62 m²
20
9
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
700,- €/mes. Energie:
250 € / mes
vrátane poplatku za energie, internet a TV, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

503x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný, slnečný, kompletne vybavený klimatizovaný 2i byt orientovaný na JZ stranu, s balkónom, samostatnou garážou v novostavbe v širšom centre nad trhoviskom Miletičova na ulici Ružová dolina v mestskej časti Ružinov.

Byt sa nachádza na 9. poschodí v 20. poschodovej novostavbe s 3 výťahmi. Byt má výmeru 62 m2 + loggia 4 m2.

Dispozícia:


vstupná chodba, obývačka s kuchyňou s prístupom na balkón, špajza, spálňa, kúpeľňa s masážnou vaňou, práčkou so sušičkou a samostatná toaleta.

V byte je kuchynská linka so spotrebičmi – sklokeramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, digestor, jedálensky stôl + 2 stoličky, sedacia súprava, obývacia stena, LED TV s Orange FiberTV, HIFI 5 + 1. V spálni je vstavaná a samostatne stojaca skriňa, manželská posteľ, komoda, kozmetický/pracovný dizajnový stolík.

Garaž sa nachádza na -2 poschodí so samostatnou garážovou bránou, ktorú viete využit ako odkladací priestor na bicykle alebo motorku. Cena za prenájom garáže je 150€/mesiac.

Byt je voľný od 15.10.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.
Cena mesačného prenájmu predstavuje 700,-€ + 250,-€ energie vrátane poplatkov za TV a internet.

LOKALITA:


Byt sa nachádza v lokalite Ružinov. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť, pešia dostupnosť do centra Starého Mesta. V blízkosti OC Nové Nivy s autobusovou stanicou, OC Central, trhovisko Miletičova. V pešej dostupnosti potraviny, reštaurácie, kaviarne, zastávka MHD.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie9
Počet poschodí20
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Lódžiaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky