Moderný 3-izb. byt v EUROVEA TOWER s parkovaním, 19.p.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
92.87 m²
45
19
3
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
2.700,- €/mes. Energie:
400 € / mes
+400,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

890x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TU

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom EXKLUZÍVNY MODERNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt s LODŽIOU a PARKOVACÍM STÁTÍM v GARÁŽI na ulici Pribinova v bratislavskej rezidenciiEUROVEA TOWER, prvom slovenskom mrakodrape, v mestskej časti Bratislava I. Tento výnimočne veľkorysý byt s celkovou rozlohou 119,71 m2 (byt 92,87 m2, lodžia 26,84 m2) sa nachádza na 19. poschodí a jeho severovýchodná orientácia ponúka nádherné výhľady na celú bratislavskú mestskú architektúru a Dunaj.
K bytu prislúcha sklad o výmere 2,50 m2 a parkovacie miesto v garáži na -1. poschodí.
Interiér bytu sa skladá z veľkej otvorenej dennej časti (40,40 m2), kde obývacia izba plynule prechádza do jedálenskej časti a kuchyne. Okrem toho sa v byte nachádzajú 2 veľké spálne (17,40 m2 a 13,80 m2), vstupná predsieň a chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a samostatná hosťovská toaleta. Z každej obytnej miestnosti je cez presklené dvere prístup na lodžiu.
Tento byt ponúka kvalitné bývanie, ktoré je prepojené so spoločenskými, kultúrnymi, ale aj športovými aktivitami na nábreží Dunaja.

Výhody:


❶ Moderný byt, ktorý vás prekvapí svojou eleganciou a vkusom
❷ Príjemné LODŽIE s celkovou rozlohou 26,84 m2, kde si môžete užívať slnečné chvíle a relaxovať s priateľmi
❸ K bytu prináleží SAMOSTATNÉ PARKOVACIE MIESTO, ktoré vám zabezpečí bezstarostné parkovanie
❹ S veľkorysou rozlohou 119,71 m2 budete mať dostatok priestoru na uspokojenie všetkých vašich potrieb
❺ Jedinečná lokalita v Starom Meste (EUROVEA TOWER) a nábrežie Dunaja

PLATBY:


Nájomné vrátane parkovacieho státia v garáži a skladového priestoru je 2700,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 400,- eur. V cene je internetové pripojenie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- eur.

STAV BYTU:


Nehnuteľnosť sa nachádza v 45 poschodovom výnimočnom objekteEUROVEA TOWER.
V byte sú bezpečnostné vchodové dvere, domáci vrátnik, má PODLAHOVÉ VYKUROVANIE riadené termostatom umiestneným v obývacej izbe, ktoré je doplnené o radiátory v spálňach a rebríkový radiátor v kúpeľni, výkonnú KLIMATIZÁCIU v každej izbe a v celom byte sú kvalitné veľkoplošné hliníkové okná doplnené tieniacimi roletami ovládanými elektricky nástennými ovládačmi. Na podlahe v obytných miestnostiach je kvalitná drevená plávajúca podlaha, v kúpeľni a na toalete je gresová dlažba.
Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM. V kuchyni je kuchynská linka kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička a drvič kuchynského odpadu).
Parkovacie státie je na -1. poschodí, vjazd do garáže je monitorovaný a kontrolovaný závorou ovládanou pomocou karty.
Vstupná lobby s recepciou a 4 výťahmi je monitorovaná 24/365 kamerovým systémom a z recepcie je priamy prístup do nákupného centra a na nábrežnú promenádu.

LOKALITA:


Byt sa nachádza na NAJPRESTÍŽNEJŠEJ adrese v novostavbeEUROVEA TOWER vo vyhľadávanej lokalite na nábreží Dunaja s výbornou dostupnosťou do historickej časti mesta aj na všetky smery. Blízko sú udržiavané zelené plochy, oddychové a športové zóny okolo celého komplexu, reštaurácie, kaviarne a kompletná občianska vybavenosť v nákupnom centreEUROVEA na nábreží Dunaja. V tesnej blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, 5-hviezdičkový hotel Sheraton a promenáda pri Dunaji s možnosťou športových aktivít. Ideálna poloha objektuEUROVEA TOWER poskytuje bezprostredný kontakt s prírodou a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto kompletne zariadeného veľkorysého bytu.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA STARÉ MESTO / PRIBINOVA ULICA / LODŽIA 26,84 M2 / GARÁŽ / SKLAD / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA /EUROVEA TOWER /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha92.87 m²
Poschodie19
Počet poschodí45
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky