MODERNÝ 3i byt, NUPPU, BALKÓN, PARKING, KLÍMA, Hraničná ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
70 m²
6
4
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
890,- €/mes. Energie:
250 € / mes
vrátane poplatku za TV, internet a parking, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

425x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný 3-izbový byt orientovaný na západnú stranu, kompletne moderne zariadený, s klimatizáciou, rekuperáciou, priestranným balkónom, vonkajšími exteriérovými žalúziami, klimatizáciou, garážovým parkovacím miestom a murovanou pivničnou kobkou v novom areáli NUPPU na Hraničnej ulici v tichej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.



Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, klimatizáciou a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V obývačke sa nachádza rozkladacia sedačka, konferenčný stolík, skrinka pod TV. V spálni je pripravená manželská posteľ. V kúpeľni je pripravená vaňa.

K bytu je k dispozícii kompletne vybavená spoločenská miestnosť na prízemí bytového domu s možnosťou zorganizovať oslavu, zacvičiť si na posilňovacích strojoch, možnosť zacvičiť si jogu. V tejto miestnosti sa nachádza aj detský kútik.

Dispozičné riešenie bytu:



vstupná chodba so šatníkovou skriňou na mieru, komora/šatník, obývačka s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, hosťovská izba/pracovňa, kúpeľňa s vaňou, a toa toaleta.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite NUPPU s úplnou občianskou vybavenosťou. NUPPU je projekt, ktorý vyrastie spolu s vami. Vytvára priestor plný energie, nápadov a priateľstiev na celý život. Stane sa novým centrom Ružinova a rozkvitne s ním do krásy. Práve preto nesie názov NUPPU, ktorý vo fínčine znamená púčik. V areáli je oddychová zóna je určená pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú slnečné lúče z pohodlia deky alebo preferujú čítanie svojej obľúbenej knihy na vzduchu. Tí pracovití ju tiež môžu využiť ako rozšírenie pre svoj home office. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami Tesco, Billa, Lidl, nákupné centrá Retro, OBI, kaviareň, reštaurácie, pošta, školy, škôlky. Pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný od 01.07.2024 s možnosťou obhliadky ihneď, bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 890€ + 250€ energie vrátane poplatku za TV a internet a parking.

Kontakt:



Email:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky