Moderný byt v príjemnej lokalite Hradného kopca

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Svetlá
80.51 m²
10
5
3
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
385.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11679x zobrazená v zozname / 480x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj moderný a slnečný troj-izbový byt v príjemnej lokalite Hradného kopca. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vnútorných inštalácií aj interiéru a je z dielne architektonického ateliéru ForZet. Zásluhou toho dostal priestor kompaktný, moderný dizajn a nové dispozičné usporiadanie na dennú/hosťovskú časť a nočnú/privátnu časť. Je presvetlený a slnenčný vďaka južnej a západnej orientácii.
Celková výmera bytu je 88,19 m2 (namerané znalcom), z toho byt má 78,06 m2, pivnica je 2,45 m2 a loggia 7,68 m2. Z loggie je príjemý výhľad na zeleň okolitých záhrad. Byt bol kompletne rekonštruovaný v rokoch 2014-2016. Rekonštrukcia pozostávala z výmeny vodovodných a odpadových rozvodov, elektrických rozvodov, vyrovnania stien a natiahnutia nových omietok, nivelizácie podláh a pokládky nových trojvrstvových parkiet Lehman. Okná boli vymenené za nové drevené s trojsklom. V kúpeľni a na WC boli položené nové dlažby, obklady, nová zdravotechnika. Nové zárubne a bezfalcové dvere v neutrálnej šedej farbe dotvárajú nadčasový dizajn rekonštruovaného bytu. Drevený dizajn sa prelína celým bytom - chodba je predelená dýhovou stenou s policovou zostavou a posuvnými dverami, v obývacej izbe je na mieru robená knižnica a v oboch spálňach sú vstavané šatníkové skrine. Veľmi prakticky bol vymyslený priestor na pračku a sušičku - je na chodbe pri kúpeľni a je prekrytý dvierkami. Dispozícia kuchyne, jedálne a obývačky je uvážene usporiadaná - je prepojená a zároveň je oddelený kuchynský pracovný priestor. Kuchyńa je vybavená všetkými vstavanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu a mirkovlnnej rúry.

Bytový dom je z roku 1983, má skelet z betónových platní a tehlové výplne. Prešiel zásadnou obnovou - bytový dom bol v roku 2017 zateplený a na streche mala opravenú izoláciu. Boli vymenené vstupné dvere a na spoločných chodbách aj okná za plastové. atika. Energetický certifikát budovy je v triede B.

Lokalita kde sa byt nachádza má dobré dopravné napojenie autom aj MHD na hlavné ťahy do mesta a na diaľnicu. V pešej dostupnosti je základná škola, materské školy, poliklinika. Malé potraviny sú v komplexe hneď oproti. Služby a obchody sú do 5 minút autom v obchodnom centre Cubicon. Na bývaní v tomto dome / byte nový majiteľ ocení výhľady do zelene a blízkosť prírody na prechádzky a relax a sú tu možnosti športového vyžitia.
Byt je vhodný pre pár alebo rodinu, ktorá vyhľadáva privátnejšiu časť Bratislavy, adresu v Starom Meste, ocení zeleň v okolí a možnosti, ktoré táto časť ponúka.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha88.19 m²
Úžitková plocha80.51 m²
Poschodie5
Počet poschodí10
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetnie
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky