Moderný rodinný dom so záhradou v obci Príbovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Príbovce
155 m²
2
5
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
220.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17344x zobrazená v zozname / 882x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

!!Znížená cena!!


Vo výhradnom zastúpení klienta ponúkame na predaj moderný 6 izbový rodinný dom v obci Príbovce pri Martine. Tento poschodový dom s pozemkom o celkovej výmere 371 m² ponúka komfortné bývanie s premyslenou dispozíciou a je napojený na všetky inžinierske siete. Dom sa predáva aj so záhradou o výmere 237 m2, takže celková výmera je 608 m2.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, priestranná kúpeľňa, kotolňa, jedáleň, kuchyňa, obývacia izba, hlavná spálňa so vstavanou skriňou, detská izba, šatník a špajza. V podkroví nájdete chodbu, šatník, druhú obývaciu izbu a dve spálne, ideálne pre deti alebo hostí.
Dom je zateplený, postavený z tehly a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Obývacia izba na prízemí disponuje krbom na pevné palivo, ktorý dodáva domu príjemnú atmosféru. V kotolni sa nachádza bojler na plyn aj elektrinu. Je čiastočne podpivničený a na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova čiastočne zateplená a s elektrikou s potenciálom využitia ako miesto na posedenie a grilovanie alebo ako dielňa. Strecha domu a hospodárskej budovy je pokrytá plechovou krytinou, podkrovie má sadrokartónové priečky a drevený strop s izoláciou zo sklenej vaty.
Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku. Lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta Martina ponúka ideálne bývanie pre rodinu.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha371 m²
Celková rozloha608 m²
Úžitková plocha155 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky