Most pri Bratislave: Na predaj zánovný, 2i, dobre riešený byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
64 m²
4
2
2
áno
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
149.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

397x zobrazená v zozname / 39x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novší, dobre riešený 2i byt v zabývanom, tehlovom bytovom dome, kolaudovanom v roku 2008, v Moste pri Bratislave. Byt sa nachádza na 2. n.p. bytového domu a pozostáva z centrálnej chodby, samostatnej plne vybavenej kuchyne so vstupom na lodžiu, priechodnej obývačky a samostatnej spálne. K bytu patri aj pivničná kobka a pre obyvateľov domu je k dispozícii kočikáreň a voľné parkovisko. Byt má kúrenie vlastným plynovým kotolom.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej oblasti Most pri Bratislave, ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, lekár, obchody kaviarne a samozrejme výborná dopravná dostupnosť centra mesta ako prímestskou autobusovou dopravou, priamo na AS Nivy, tak aj prostredníctvom diaľnice.

Cena: 149.900,-€



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ****

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky