Na predaj 1, 5 izbový byt na PREDAJ v Bardejove, ul. A. Svianteka 25

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Bardejov
Ulica.: Andreja Svianteka 25
43 m²
3
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1238x zobrazená v zozname / 158x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj 1,5 izbový byt na ul. A. Svianteka 25 v Bardejove, ktorý sa nachádza na 3. poschodí zrekonštruovaného bytového domu. Má rozlohu 43m2. K bytu prislúcha 1 pivnica a prešiel kompletnou rekonštrukciou. .
Vybavenie bytu: protipožiarne vstupné dvere, nové intérierové dvere, plávajúce podlahy, dlažby, plastové okná , vstavaná skriňa a posteľ v spálni, kuchynská linka s kompletným vybavením, obývačková stena, gauč, barový pult so stoličkami, kúpeľňa s rohovou vaňou a umývadlom.

Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.


Mesačné náklady do 100€/1 osoba.
​​​​​​​Cena: 83.000,-Eur
Zabezpečujeme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

V prípade záujmu a dohodnutia si termínu obhliadky ma kontaktujte telefonicky + , mailom: alebo osobne v kancelárii KING REAL na Hviezdoslavovej ul. v Bardejove ( Hotel pod Bránou)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha43 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky