Na predaj 3 izbový zrekonštruovaný byt v Martine - Záturčie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Gándhího
65.5 m²
7
6
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
112.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

x zobrazená v zozname / x zobrazená detailne / x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení klienta vám ponúkame na predaj tento 3-izbový byt v Martine časť Záturčie, ktorý sa nachádza na 6. poschodí zo 7.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, detskej izby, obývačky a spálne. Prešiel precíznou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa murované jadro, kuchynskú linku na mieru, interiérové dvere, nové podlahy, stúpačky, v spálni a vstupnej chodbe nájdete vstavané skrine, a taktiež boli menené aj vchodové bezpečnostné dvere, čo zvyšuje váš pocit bezpečia.
Spálňa a obývačka sú orientované na juh, čo poskytuje dostatok slnečného svetla počas dňa. Kuchyňa a detská izba sú orientované na sever. V spálni je prístup do loggie o rozlohe 3,5 m², s výhľadom na okolie.
V dome je nový výťah, čo zvyšuje váš komfort. Bytový dom je zateplený a má plastové okná, pričom strecha bola menená minulý rok. K bytu prislúcha aj látková pivnica.

Občianska vybavenosť v okolí je výborná: v bezprostrednej blízkosti nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný život – od obchodov, cez školy a škôlky až po lekárne a reštaurácie. Všetky tieto služby sú len pár krokov od vášho nového domova, čo vám umožní vychutnať si pohodlie a komfort bývania naplno.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65.5 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky