Na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou 420 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Veľké Kostoľany
288 m²
420 m²
1
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
199.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

600x zobrazená v zozname / 165x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj Rodinný dom z garážou nachádzajúci sa v obci Veľké Kostoľany. Dispozícia: prízemie: 2 x izba, kuchyňa, práčovňa s kúpeľňou, WC, 2 x technická miestnosť, komora, garáž. Na poschodie: vstupná chodba, 3 x izba, kúpeľňa, WC, kuchyňa. Je postavený z tvárnic, plastové okná, všetky IS. Kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol Proterm + radiátory Korádo. Ohrev teplej vody je prostredníctvom bojlera. Celková výmera pozemku je pozemku 420 m2, úžitková plocha je 288m2. K domu je možnosť prikúpiť pozemok 418m2. Možnosť využiť i ako dvojgeneračné bývanie. Dom je suchý, udržiavaný vo veľmi dobrom stave. Kúpou voľný. V obci je kompletná občianska vybavenosť.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Trnava 22km, Pieštany 16km, Senec 44km, Bratislava 56 min.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku420 m²
Zastavaná plocha420 m²
Celková rozloha420 m²
Úžitková plocha288 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno
Inžinierske sieteáno

Vaše hodnotenie ponuky