Na predaj 5 izbový rodinný dom vo Vrbovom!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
140 m²
705 m²
1
5
áno - 2 autá
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
195.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1878x zobrazená v zozname / 179x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom v meste Vrbové. Tento poschodový dom je postavený z kvádry v 80 rokoch a je súčasťou dvojdomu. Leží na pozemku o veľkosti 705 m2. Na prízemí domu sa nachádza veľká chodba, veľkú kuchyňa so vstupom na verandu, cez ktorú sa dá ďalej prejsť aj do záhrady. Ďalej na prízemí sa nachádza veľká obývacia izba s krbovou pecou a prieduchmi na vyhrievanie celého domu v prechodnom období, ďalej je tu menšia izba plus práčovňa. Z práčovne sa prechádza po schodoch do pivnice v suteréne kde je umiestnený plynový kotol. Na prízemí je taktiež kúpeľňa a záchod pre hostí. Na podlahách v chodbe, kuchyni a kúpeľni je dlažba, v izbách sú plávajúce podlahy.
Na poschodí sa nachádza veľká obývačka s balkónom, spálňa a hosťovská izba, na chodbe sa nachádza malá pracovňa a ďalej kúpeľňa s WC. Na podlahách sú plávajúce podlahy. V celom dome sú plastové okná a dvere s izolačným dvoj-sklom. Elektrické rozvody sú medené. Dom je vyhrievaný taktiež ústred-ným kúrením na plyn. Strecha domu je rovná, rekonštruovaná a izolovaná 15 cm polystyrénom a fatra-folom. Vo veľkej záhrade domu je drevený altánok s posedením. Na pozemku je taktiež vlastná studňa vo veľkej šachte s technológiou čerpania a možnosťou skladovania ovocia a zeleniny. Na záhrade sú stromy ako čerešňa, višňa, jablone, slivky, moruša, niekoľko koreňov červeného a bieleho hrozna. Na konci záhrady je po celej šírke veľký hospodársky murovaný stav vhodný na chov sliepok, zajacov a pod., poprípade ďalšie skladové a technické priestory. Pred domom je drevený prístrešok pre 2 auta. Celý pozemok je oplotený a pred domom je brána. Dom je napojený na plyn, okrem vlastnej studne ma napojenie aj na mestskú vodu, odpad je do žumpy, avšak pripojenie kanalizácie je už v blízkej realizácii. Dom leží v tichej časti mesta na začiatku Vrbového od Krakovian.


Cena tohto šikovného domu je 195 tisíc eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk
V prípade záujmu pomôžeme vyriešiť hypotekárny úver.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku705 m²
Zastavaná plocha90 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky