SKVELÁ CENA! NOVOSTAVBA 119 M2 BUNGALOV 4+1 *TYP 2*, PRAŠNÍK, okr.PN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Prašník
119 m²
592 m²
4
holopriestor
verejný vodovod
230/400V
áno - 1
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
197.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21896x zobrazená v zozname / 751x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

*189972* BUNGALOV č. 12

Hľadáte pohodlné bývanie blízko mesta s výbornou občianskou vybavenosťou, no zároveň v prírodnom prostredí, a to za prijateľnú cenu a s nízkymi nákladmi na energie?

Máme pre vás rozostavané novostavby 4-izbových rodinných domov v energetickom štandarde A0, ktoré sú v štádiu HOLODOMU. Nachádzajú sa v novovznikajúcej lokalite IBV Prašník - Stred.

Dom je momentálne vo fáze hrubej stavby s osadenými oknami a dverami, dokončenou fasádou, a je pripravený na dokončenie podľa vašich predstáv. Ponúkame posledný voľný dom z 1. etapy výstavby, dokončený do štádia holodom!

VIDEO: youtube.com/watch?v=gDhi3Z-QP0A



LOKALITA:

IBV je umiestnená na rovinatom pozemku v centre obce, v blízkosti materskej školy, obchodu, reštaurácie, pošty a autobusovej zastávky. Zároveň je obklopená chránenými krajinnými oblasťami Malých Karpát a potokom Holeška. Mesto Vrbové, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, je vzdialené len 4 km, čo predstavuje 5 minút autom, a Piešťany sú vzdialené 13 minút autom. Voľný čas môžete tráviť cykloturistikou, turistikou, hubárčením alebo rybolovom. Projekt IBV je navrhnutý ako slepá ulica, čo ho robí ideálnym a bezpečným pre rodiny s deťmi.

Výhody vyhotovenia HOLODOM:



fotovoltaika, tepelné čerpadlo na chladenie a kúrenie, rekuperácia, oplotenie pozemku zo všetkých strán, parkovacie státia pre 3 autá a terasa zo zámkovej dlažby, dokončená betónová príjazdová cesta s verejným osvetlením, napojenie na všetky siete, pochôdzna povala, vnútorné omietky s náterom, vonkajšie omietky s finálnou úpravou.

Štandard za zvýhodnenú cenu zahŕňa:



dokončené podlahy v celom dome – kombinácia laminátu a dlažby, obklady a dlažby v kúpeľni a WC – v cene je aj sanita (vaňa, WALK IN sprchový kút, 2x WC, umývadlá), interiérové dvere, svietidlá

Dom bude dokončený do 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy.

Cesta bude dokončená pred nasťahovaním.



Úžitková plocha bungalovu TYP 2 je 119 m² (bez terasy), zastavaná plocha je 126 m².

Dom má 2x WC, kúpeľňu s vaňou a WALK IN sprchovým kútom, špajzu, technickú miestnosť, obývačku spojenú s kuchyňou, a 3 spálne. Terasa zo zámkovej dlažby má rozlohu 27 m².

K dispozícii sú rovinaté pozemky s rozlohou od 461 m² do 579 m². Pozemky na južnej strane majú prístup k potoku a podiel na ňom.

Možnosť financovania až do 100 % z kúpnej ceny. V prípade financovania cez zmluvného finančného sprostredkovateľa vám v prípade neschválenia úveru vrátime rezervačnú zálohu. V cene je zahrnutý kompletný právny servis.

Cena v stave HOLODOM 197 500EUR



Cena v stave ŠTANDARD 209 500EUR

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailovej adrese

. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Viac ponúk nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku592 m²
Zastavaná plocha126 m²
Úžitková plocha119 m²
Počet izieb4
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 1
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky