Na predaj dvojpodlažný rodinný dom v Príbovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Príbovce
Ulica.: 361
125 m²
6
áno - 2 autá
studňa
predaj - Rodinný dom
339.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1285x zobrazená v zozname / 125x zobrazená detailne / 125x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom v obci Príbovce. Dom má zastavanú plochu 125 m² a obytnú plochu 220 m², pričom sa nachádza na veľkorysom pozemku o rozlohe 1077 m². Dom je zateplený a je vybavený kamerový systémom. Na pozemku sa nachádza altánok s vonkajším krbom, dielňa a dreváreň, čo poskytuje praktické využitie vonkajšieho priestoru. Dom má tiež vlastnú studňu, ktorá slúži ako alternatívny zdroj vody.
Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom, pričom prízemie má podlahové kúrenie a horné podlažie je vykurované radiátormi. V obývacej izbe sa nachádza krb na pevné palivo, ktorý má prieduchy na rozvod tepla do izieb.
Dispozícia prízemia zahŕňa vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, WC s pračovňou, pracovnú izbu, priestrannú obývačku s jedálenským kútom a kompletne zariadenú kuchyňu so vstavanými spotrebičmi. Súčasťou prízemia je aj praktická špajza. Na hornom poschodí sú štyri veľké izby, z ktorých tri majú prístup na balkón, priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC a priamym vchodom na balkón. Hlavná spálňa disponuje veľkým šatníkom, ktorý ponúka dostatok úložného priestoru.
Podkrovie je plne zateplené a pochôdzne, čo umožňuje jeho využitie ako dodatočný úložný priestor. K domu patrí garáž pre dve autá, pričom je možné parkovať aj ďalšie vozidlá na pozemku. Tento dom je ideálny pre rodinu, ktorá hľadá pokojné bývanie s množstvom priestoru a praktickým využitím záhrady a vonkajších doplnkov.

Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste si chceli byt pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle , alebo na e-mailovej adrese


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha125 m²
Celková rozloha1077 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 2
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky