NA PREDAJ Historická chalupa s priestranným pozemkom 1475 v obci ČAVOJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Čavoj
1475 m²
neuvedené
predaj - Chata
55.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15908x zobrazená v zozname / 925x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Ponúkajú historickú chalupu uprostred Strážovských vrchov na krásnom priestrannom pozemku v intraviláne s možnosťou využitia na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej nehnuteľnosti.
Pozemok s celkovou výmerou 1475 m2 je rohový, prístupný z dvoch strán z obecnej komunikácie, elektrická prípojka priamo na pozemku, obecná voda pred pozemkom. Tvar pozemku umožňuje využitie na výstavbu 2 samostatných objektov.
Na pozemku sa nachádza starý historický rodinný dom (zapísaný na liste vlastníctva, s prideleným súpisným číslom).
Pozemok sa nachádza pri potôčiku, ktorý môže byť využívaný na jazierko. Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačného domu, ktorý bude obklopený prírodou s krásnymi výhľadmi. Blízke okolie ponúka množstvo aktivít na trávenie voľného času (turistika, bicyklovanie, kúpanie, lyžovanie...).
Vzdialenosť od okresného mesta Prievidza je 30 km (30 minút jazdy), vzdialenosť od Bratislavy cca 160 km.
V prípade záujmu o obhliadku a podrobné informácie neváhajte kontaktovať skúseného makléra na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailovej adresy

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1475 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky