Na predaj investičná príležitosť v srdci Trenčína

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: M.R. Štefánika
2269 m²
3
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Výstavba bytov
1.390.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1851x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám predstavuje jedinečnú možnosť investovať do prestížneho projektu na ulici Gen. M.R. Štefánika v Trenčíne, len 5 minút pešo do centra mesta. Táto staršia budova sa nachádza na pozemku o výmere 2269 m². Má strategickú polohu a je pripravená na transformáciu v rámci exkluzívneho projektu, ktorý zahŕňa výstavbu 29 luxusných bytov s parkovacími miestami. Byty sú veľkosťami od 1 až po veľké 3 izbové s terasami.
Objekt sa bude búrať, avšak projekt je naplánovaný tak, aby využil pôvodné základy a z časti aj pôvodné obvodové múry.
Nehnuteľnosť už čaká na vydanie stavebného povolenia, čo znamená, že do pár týždňov môžete začať s realizáciou výstavby.
Trenčín je známy svojou nádhernou architektúrou a bohatou kultúrnou scénou. Ulica Gen. M.R.Štefánika, je hneď pod lesoparkom Brezina a len pár krokov od centra. Poskytuje vynikajúce možnosti pre budúcich obyvateľov, od blízkosti obchodov a reštaurácií po skvelú dopravnú dostupnosť.
Zmeňte túto nehnuteľnosť na výnimočný projekt, ktorý bude lákať náročných klientov hľadajúcich moderné bývanie v historickom prostredí. Táto investícia nie je len o nehnuteľnosti, ale aj o príležitosti vytvoriť niečo skutočne výnimočné a zanechať trvalú stopu v jednom z najkrajších miest Slovenska.

Cena: 1.390.000€ bez DPH.



V prípade záujmu o obhliadku alebo o dokumentáciu ma neváhajte kontaktovať.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2269 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno

Vaše hodnotenie ponuky