Na predaj krásny 4-izbový rodinný dom v tichej časti Bratislavy v Podu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
122 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
519.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3122x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj: Slnečný rodinný dom s terasou v slepej ulici v Podunajských Biskupiciach

Lokalita: Bratislava - Podunajské Biskupice


Počet izieb: 4
Výmera: 122 m2 + pozemok 423 m2

Financie: 519.999,—EUR



Popis: Na predaj štvorizbový samostatne stojaci rodinný tehlový dom s terasou. Pozostáva zo štyroch izieb - obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorá bola vyrobená na mieru a 3 ďalšie izby. Predáva sa zariadený, prípadne podľa dohody. Počas zimných večerov určite oceníte krb, ktorý Vám navodí príjemnú atmosféru. Ak by ste nechceli práve zakúriť v krbe, dom má zabezpečené vykurovanie podlahovým kúrením. Dom je takisto klimatizovaný, čiže horúce letné dni, či noci Vás nechajú chladnými. Na terase budete tráviť určite voľné chvíle, či už grilovaním, opaľovaním sa alebo príjemnými posedeniami s rodinou a priateľmi. Na záhrade je aj záhradný domček, kde viete odložiť nielen záhradné náčinie, ale mnoho vecí, ktoré nepotrebujete počas bežného dňa. Na pozemku zaparkujete dve autá, no možné je parkovanie aj pred rodinným domom. Dom je napojený na alarm a má aj videovrátnika. Neďaleko sa nachádza autobusová zástavka, no nový majiteľ určite ocení skvelé napojenie na novú diaľnicu D4R7. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane potravín, drogérie, škôl, škôlok, či pošty.

Výhody: • Novostavba • Terasa • Samostatne stojaci RD

Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv

Energetický certifikát nie je k dispozícii.


V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku122 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky