Na predaj krásny priestranný 2i byt v novostavbe Forest Park, na ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
59 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
260.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24388x zobrazená v zozname / 767x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásny priestranný 2i byt v novostavbe Forest Park, na ulici Mokrohájska cesta, pri Železnej studničke, 59,54m2.

Byt má rozlohu 59,54 m2 plus balkón 3,96m2 a nachádza sa na 1.poschodí zo 6.posch. v 10ročnej novostavbe Forest Park schovanej na konci slepej ulice v Bratislavskom lesoparku Železnej studničky na hranici mestských častí Karlova Ves a Staré Mesto.

Je orientovaný na juhovýchod.


Dispozícia bytu- pozostáva zo vstupnej chodby, z obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, loggie (prístupnej z obývačky), šatníka, kúpeľne s vaňou a s WC.
Je komplet zariadený vstavaným nábytkom na mieru, rolldor skriňa v chodbe aj spálni. Kuchyňa a je vybavená zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, vstavaná rúra, mikrovlnka,indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou).
Byt je v nadštandartnom prevedení, veľkoformátové hliníkové francúzske okná, prepracované úložné priestory, kvalitné veľkoformátové obklady a dlažba, sanita, lamin.podlahy, klimatizácia, vonkajšie žalúzie, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere.

K bytu prislúcha pivnica (cca1,96m2).


Predáva sa komplet zariadený, aj so spotrebičmi, tak ako ho vidíte na fotkách.
K bytu je možnost dokúpiť garážové státie v cene 29000,-€.

Všetky byty sú vykurované úsporným kombinovaným systémom TÚV a solárnou energiou. Na -1.PP je centrálna plynová kotolňa, navrhnutá tak, aby využívala aj slnečnú energiu. Kolektorové zostavy sú umiestnené na streche objektu.
K bytovému domu patrí uzavretý park s detským ihriskom len pre majiteľov bytov.

Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť, OC Galéria (Tesco Lamač), školy, školky, plaváreň, lesopark Malých Karpát a vyhľadávaná turisticko-rekreačná lokalita Železná Studnička, krásne, tiché prostredie na bývanie, výborné na prechádzky, cykloturistiku.
Bezproblémové MHD spojenie (Patrónka) aj dialničný obchvat na všetky smery.
Mesačné náklady sú cca 220EUR/mesiac/2os. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku59 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky