NA PREDAJ MALÝ RODINNÝ DOMČEK 197m2 NA POZEMKU 366m2, MORAVSKÉ LIESKOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Moravské Lieskové
366 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
60.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

418x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si prezriete fotogalériu skopírujete si nasledujúce odkaz: https://youtu.be/SNsXGInIUzk TUreality EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný domček v malej dedine Moravské Lieskové. Rodinný domček je v pôvodnom ale veľmi zachovanom stave. 3D prezentácia domu v pôvodnom stave https://my.matterport.com/show/?m=m2DrrqVgo1Q
Pozemok má rozlohu 366m2, obytná plocha domu je 197m2. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, pozemok je oplotený a samostatný. K domu sa dá napojiť aj obecný vodovod, napojený je na plyn - plynové kúrenie, taktiež je napojený na kanalizáciu. Nehnuteľnosť je voľná, predáva sa aj so zariadením ihneď k dispozícií.
Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac info.: alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku366 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky