Na predaj novostavba R.D., Dolné Naštice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Dolné Naštice
224 m²
498 m²
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10483x zobrazená v zozname / 467x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Video z nehnuteľnosti: https://youtu.be/cgEgczKdkJY
Realitná kancelária TOPnehnuteľnosti Vám ponúka exkluzívne na predaj kompletne dokončený rodinný dom v obci Dolné Naštice, ktorý splní všetky vaše očakávania. Tento priestranný dom, postavený na pozemku s výmerou 498 m², sa nachádza v centre obce a disponuje právoplatným kolaudačným rozhodnutím z roku 2023. Dispozične je dom veľmi dobre riešený a rozprestiera sa na dvoch podlažiach. Polovica domu je podpivničená, čo ponúka technickú časť so vstupom priamo z domu a výstupom do záhrady.

Na prízemí nájdete vstupnú chodbu, samostatné WC, kúpeľňu so sprchovým kútom, priestrannú samostatnú kuchyňu a obývaciu izbu, ktorá sa môže ešte obohatiť o krb a ponúka východ na veľkú terasu. Na poschodí sa nachádza veľká kúpeľňa s vaňou a tri samostatné spálne, pričom je možné rozdelenie jednej z nich na dve plnohodnotné izby, čo zvyšuje variabilitu pri využití priestoru.

Zateplený dom je predávaný kompletne dokončený vrátane kvalitných podláh, interiérových dverí, kúpeľní s elegantným obkladom a zábradlím. Je postavený z kvalitného porothermu a vykurovanie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo, pričom ohrev vody je možné riešiť aj elektricky, čo zabezpečuje efektívnosť a komfort.

Lokálita, v ktorej sa dom nachádza, je tichá a ponúka dobrú občiansku vybavenosť. Len 3 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou a výborné napojenie na autobusovú a vlakovú dopravu zaručia pohodlné cestovanie a prístup k všetkým potrebným službám.

Medzi hlavné výhody tejto ponuky patrí možnosť okamžitého nasťahovania do priestranného rodinného domu so štyrmi samostatnými izbami, čiastočné podpivničenie a úložný priestor v podkroví, ako aj tichá lokalita so skvelou dostupnosťou. Neviete sa dočkať, aby ste si tento dom prišli pozrieť? Kontaktujte nás pre viac informácií alebo si dohodnite obhliadku. Tento dom môže byť vaším vysnívaným domovom!

Ponúkame a vyriešime Vám všetky profesionálne realitné služby:
- kvalitný marketing a propagáciu nehnuteľností
- profesionálnu obhliadku
- kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti:
- vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu vkladu na kataster
- katastrálne a notárske poplatky,
- hypotekárny servis cez spoľahlivých hypotekárnych špecialistov
- geodetické služby
- znalecký posudok od overených znalcov
- stanovenie hodnoty nehnuteľností ku dedičskému konaniu
- sťahovanie a vypratávanie domov - bytov

Dôverujte nám, s nami získate kompletný servis z jedného miesta, či už ide o kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľnosti a užite si bezstarostnosť, ktorú si zaslúžite.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku498 m²
Zastavaná plocha96 m²
Úžitková plocha224 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Postavené zPorotherm
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky