Na predaj novostavba rodinného domu typu DVOJDOM, Malé Bielice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
500 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9750x zobrazená v zozname / 411x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu rodinného domu typu DVOJDOM, štádium predaja HOLODOM v mestskej časti Malé Bielice pri Partizánskom v novovybudovanej lokalite o výmere pozemku 500 m2.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná poloha a tichá lokalita + vysoká energetická úspornosť A0 + dom napojený na obecnú kanalizáciu + výborná dostupnosť do mesta Partizánske. DOM: Malé Bielice 4 - izbový so zastavanou plochou 111 m2 úžitková plocha domu 89,7 m2 + terasa 15 m2, konštrukčný systém brúsená tehla POROTHERM 250 mm, rovná strecha, dutinové stropné panely, fólia, spádový polystyrén EPS, hydroizolácia FARTRAFOL, biela fasádna silikónová omietka, hladké omietky na stenách vymaľované na bielo, okná plastové 6 komorový profil v prevedení antracit sklopno posuvné dvere s trojsklom PSK portál (vstup na terasu). V dome je podlahové vykurovanie spolu s TÚV. IS: obecná voda, elektrika, kanalizácia.

DISPOZÍCIA DOMU: - vstupná chodba - samostatná toaleta, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na terasu - technická miestnosť - spálňa - kúpeľňa s vaňou a WC - dve samostatné nepriechodné izby. POZEMOK: - rovinatý o celkovej výmere 500 m2, k pozemku vedie cestná komunikácia.

OKOLIE: Obec Malé Bielice je kľudnou, okrajovou štvrťou mesta Partizánske, ktoré je vzdialené len 3km ( 6min ) autom. V okresnom meste nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je križovatkou cestnej a železničnej dopravy medzi mestami Trenčín, Topoľčany a Prievidza.

V prípade záujmu Vám náš špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu, Energetický certifikát A0. Kontakt: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky