NA PREDAJ Novostavba v súkromnej ulici v Šamoríne.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
116 m²
180 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
345.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3057x zobrazená v zozname / 141x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

NA PREDAJ Novostavba v súkromnej ulici v Šamoríne.

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v Šamoríne v súkromnej ulici. Rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 310m2.

Nachádza sa v pokojnej časti Mliečno neďaleko centra.

Bol skolaudovaný v roku 2019. Dom má veľmi dobré rozloženie na dennú a nočnú časť. Disponuje 2 spálňami, kúpeľňa s vaňou a s sprchovacím kútom a s WC, ale je aj samostatné WC, veľká obývacia miestnosť je spojená s kuchyňou a schodmi na veľkú galériu. Z kuchyne je aj východ na terasu aj do záhradky. V dome je podlahové kúrenie ( plynový kotol). Dom je napojený na kanalizáciu a verejný vodovod. Nachádza sa aj klimatizácia. Mesačné náklady na 3 člennú rodinu sú cca 150€. Parkovanie 2 áut je možné pri rodinnom dome v ohradenom areáli. V záhrade sa nachádza aj drevený uzamykateľný domček na náradie a bicykle. Celý dom s pozemkom je zvlášť oplotený.

Šamorín je vzdialený od okresného mesta Dunajská Streda 20 min. autom. Bratislava je vzdialená tiež 20 min autom. Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako: MŠ, ZŠ, potraviny, autoservis, športový rybník s možnosťou rybolovu, lekári, reštaurácie, bary , Hotely...

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného
sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Obhliadku si dohodni TU:


Andrea Vrábelová

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku180 m²
Zastavaná plocha123 m²
Celková rozloha310 m²
Úžitková plocha116 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Terénrovina
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky