NA PREDAJ - pozemok na stavbu rodinného domu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Slnečná
706 m²
706 m²
predaj - Pozemky - bývanie
179.200,- €
253,82 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

320x zobrazená v zozname / 62x zobrazená detailne / 62x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj pozemok pre výstavbu rodinných domov v zastavanej časti obce v tichej lokalite.



Pozemok je situovaný na uici Jantárová. Celková plocha je 706m2. Inžinierske siete sú dotiahnuté na pozemku (voda, kanalizácia, elektrina a internet). Pozemok je čiastočne oplotený a rovinatý.

Šírka pozemku 20 metrov



Dĺžka pozemku 35 metrov

Lokalita



Obec Miloslavov je vzdialená len 10 km od Bratislavy. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Billa , Lipový park s detským ihriskom, športový areál, škôlka, pošta, autobusová zástavka, pre milovníkov koní je neďaleko jazdectvo. V druhej časti dediny v Alžbetinom Dvore je základná škola, lekár pre deti a dospelých, vlaková stanica, obecný úrad. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite. Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122928



Cena: 179 200€

Aj váš dom, byt



alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku706 m²
Úžitková plocha706 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky