Na predaj príjemný 4-izbový byt s loggiou v tesnej blízkosti jazera Dr

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
87 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1515x zobrazená v zozname / 148x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj: Priestranný 4-izbový byt s loggiou orientovaný na dve svetové strany v Bratislave - Petržalke

Lokalita: Bratislava - Petržalka


Počet izieb: 4
Výmera: 87 m2 vrátane loggie (cca 3 m2) + 2x pivnica cca 3 m2 dokopy

Financie: 265.000,—EUR



Popis:
Na predaj štvorizbový byt orientovaný na dve svetové strany v bratislavskej Petržalke, neďaleko obľúbeného jazera Dražiak. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí. Bytový dom bol zateplený, vrátane vymenených stúpačiek a zrekonštruovaných interných priestorov pred 3mi rokmi. Má mierne upravenú dispozíciu, 4 nepriechodné izby, vrátane samostatnej kuchyne so špajzou s prechodom do obývacej izby, 3 izby a kúpeľňu s oddelenou toaletou. Byt je klimatizovaný a orientový na západ a na východ. K bytu prislúchajú aj dve latkové pivničné kobky plus tretinový podiel v miestnosti slúžiacej ako bicykláreň. Byt sa predáva zariadený, prípadne podľa dohody. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane supermarketu Lidl, škôl, škôlok, nemocnice, či už spomínaného jazera Draždiak, kde obyvatelia Petržalky radi trávia voľné chvíle. Parkovanie je úplne bezproblémové vďaka zavedenej parkovacej politike. Zastávky MHD, ktoré sú neďaleko, Vás spoja s ostatnými mestskými časťami. V blízkosti sa dobudováva aj električka, ktorá Vás dovezie za pár minút do centra mesta, pokračujúc až do Rače. Výborná poloha s ohľadom na výpadovky na diaľnice.

Výhody: • Loggia • Samostatná kuchyňa • Zastávka priamo pri dome • Zariadený byt

Energetický certifikát nie je k dispozícii.


V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku87 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky