Rezervované - VILADOMY - Luxusný 4izbový byt s terasou bez nutnosti ďa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
131 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
499.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12158x zobrazená v zozname / 388x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento luxusný 4 izbový byt v Slnečniciach - časť Viladomy, na ulici Fialová.

Nachádzame sa na ideálnom 2 poschodí novostavby skolaudovanej v roku 2020 s výťahom.

Disponuje celkovou plochou 131,25m2, z čoho 96,38m2 tvorí samotný byt, 31,37m2 terasa a 3,50m2 pivnica zahrnutá v cene.

Orientácia bytu je na Juh ( Obývacia izba s kuchyňou ) a Východ ( 3 izby ).

DISPOZÍCIA:



Tú tvorí predsieň so sedením a úložným priestorom, z ktorej sa skrytými dverami dostaneme do priestranného vstavaného šatníka. V časti predsiene je tiež oddelená toaleta s umývadlom.

Prvá izba je detská s posteľou s úložnými priestormi na mieru, nasleduje hosťovská s posteľou a pracovným stolom a hlavná spálňa s posteľou na mieru a komodou po celej dížke. Izby sú vystlané kvalitnými mäkkými kobercami.

Spoločnú časť bytu tvorí obývacia izba jemne oddelená od plne vybavenej kuchyne na mieru. Tu sa nachádza aj centrálna klimatizácia, ktorá rozumne vychladí celý byt.

Kúpeľňa disponuje veľkým sprchovacím kútom, dvomi umývadlami so zrkadlami od Villeroy Boch a šikovným výklenkom za dverami na práčku a sušičku.

Z každej miestnosti je výstup na terasu ktorá je po celom obvode bytu. Je dostatočne široká na umiestnenie posedení, zelene, no poslúži aj ako ďalší praktický úložný priestor.

Byt bol navrhnutý bytovou dizajnérkou a následne od základu zariadený do aktuálneho stavu vo Februári 2023.

Nábytok je vyrobený na mieru od štúdia OpenUp design, interiérové bezfalcové dvere od Mododesign, laminátové podlahy od Eggeru a kvalitné obklady v kúpeľni a na WC od firmy MAAG.

K bytu je možné dokúpiť si parkovacie miesto priamo pri výťahoch za 20.000€.

LOKALITA:



Tá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou aj vďaka Slnečnice marketu, menších potravín v okolí ako aj kaviarní, obhcodov, atď. Pre deti sú tu vybudované ihriská a preliezky, pre cyklistov skvelé napojenie na cyklotrasy. Do mesta sa ľahko dostanete využitím MHD alebo autom za cca 10min.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Vkusne, kvalitne a nadčasovo zariadený byt, ktorý je svojou veľkosťou a dispozíciou ideálny pre rodinu s deťmi. Dostupnosť do mesta, možnosti športového vyžitia aj celkový potenciál stále rozrastajúcej sa štvrte z tohto bytu robí voľbu dobre investovaných peňazí a pohodlného bývania.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119380



Cena: 499 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha131 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky