PREDAJ 4i bytu blízko Ekonomickej univerzity, M.C.Sklodowskej, BA V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Háje
Ulica.: Marie Curie Sklodowskej 39
79 m²
4
posledné poschodie
4
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
225.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2043x zobrazená v zozname / 126x zobrazená detailne / 126x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. ponúka na predaj 4-izbový byt vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, ktorý sa nachádza v Petržalke, ulica Marie Curie Sklodowskej. Hlavné výhody: možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv, málo susedov, blízkosť centra mesta len 6 minút autom, výborná občianska vybavenosť.

Exkluzívna ponuka na predaj – nájdete ju iba v našej realitnej kancelárii.

Byt je umiestnený na 4. poschodí zo 4-roch a má rozlohu 79m². Patrí k nemu lodžia 4m² plus pivničná kobka. Bytový dom je bez výťahu. Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2000. Predáva sa čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka aj so spotrebičmi (plynový sporák s elektrickou rúrou, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra). V izbách sa nachádza veľká manželská posteľ, skrine s dostatkom odkladacieho priestoru, písací stolík so stoličkou. V obývačke nájdete rohovú sedaciu súpravu, kreslo a knižnicu.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI


- Byt je na poslednom 4-tom poschodí, susedov nad sebou už mať nebudete.
- Možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv.
- Byt môžete kúpiť aj investične na prenájom.
- Z bytu je príjemný výhľad do vnútrobloku a v blízkosti je lesopark Starý Háj.
- Na hrádzu to budete mať 5 minút.
- V blízkosti je Ekonomická univerzita a École Française de Bratislava – francúzska medzinárodná škola od 2 do 18 rokov.
- Len dva byty na poschodí.
- Veľmi dobrá a žiadaná lokalita v rámci Petržalky.
- Mesačné náklady 270,-EUR - správa bytového domu (3 osoby), plus elektrina 20,-EUR, plus 6,-EUR plyn.

DISPOZÍCIA BYTU


Chodba – prakticky zariadená bielym šatníkom a odkladacou skrinkou na topánky. Z chodby vedú dvere priamo do kúpeľne a samostatného WC. Chodbou sa dostanete aj do kuchyne a do 2 samostatných izieb.
Izby – byt má 3 samostatné nepriechodné izby, ktoré majú vybavenie: manželská posteľ, šatníková skriňa, písací stolík so stoličkou. Byt v tomto čase obývajú nájomníci, kde každý využíva vlastnú izbu. Jedna z izieb má výstup na lodžiu. Obývačka je zariadená rohovou sedacou súpravou, kreslom, stolíkom, obývacou zostavou a televízorom. Z tejto izby je prechod do jednej z izieb.
Kuchyňa – je vybavená kuchynskou linkou. Vybavená je plynovým sporákom s elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou s mrazničkou, pračkou a digestorom. Pohodlne sa tu zmestil aj jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. Kuchyňa je orientovaná na ulicu.
Kúpeľňa – je vybavená vaňou, umývadlom a v prípade rekonštrukcie sa dá pekne prerobiť na praktickejší sprchový kút.

Obyvatelia oceňujú dostatok voľných parkovacích miest, výbornú občiansku vybavenosť a kľudné prostredie. Celkovo je lokalita výborne dopravne napojená na diaľnicu, MHD. Je to výborná poloha pre kľudné bývanie v Petržalke.

LOKALITA


Bytová jednotka sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky – Ovsište. Je jednou z najobľúbenejšou častí pre svoju polohu a pokojné bývanie s rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Táto časť sa vyvíja snáď najrýchlejšie. Z domu to máte na pešo 5 minút do školy, škôlky, reštaurácie či lesoparku. V tesnej dostupnosti sú aj banky, pošta, lekáreň a iné služby. Výhľad z okien bytovej jednotky poskytuje pohľad na nerušenú zeleň a z domu sa pohodlne dostanete aj na hrádzu bicyklom. Kompletná občianska vybavenosť, mnoho parkovacích miest, ktoré je možné využívať v zmysle platnej parkovacej politiky.

CENA:


225.000,-EUR vrátane pivničnej kobky a provízie pre RK

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí4
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky