Na predaj RD v obci Vieska nad Žitavou s pozemkom o výmere 1, 316ha

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Vieska nad Žitavou
180 m²
13159 m²
2
3
pôvodný
áno
230V
áno - 1
predaj - Rodinný dom
534.785,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2039x zobrazená v zozname / 98x zobrazená detailne / 98x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj rodinný dom v pôvodnom stave v obci Vieska nad Žitavou, ktorý bol postavený v roku 1969 z materiálu tehla. Postavený na krásnom zalesnenom pozemku o výmere 1,316 ha. Dom pozostáva:
suterén - podpivničenie pod celým domom
prízemie: zádverie, chodba, 1 izba ( 5x5m), kuchyňa so špajzou, WC
1. poschodie: 2 izby, kúpeľňa s vaňou toaletou, prestrešená terasa.
Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka, studňa, a vodovodná šachta. Momentálne je dom napojený len na studňu s pitnou vodou. Prístupová cesta je asfaltová obecná cesta.
Výhodou je napojenie na rýchlostnú cestu R1. V obci je zdravotné stredisko, zubár, lekáreň, pošta, materská škola, potraviny, kostol.
Pýchou obce je park Arboretum Tesárske Mlyňany, ktorý sa nachádza v krásnom a tichom prostredí Žitavskej a Hronskej pahorkatiny.

Obec je vzdialená 10km od Zlatých Moraviec.


Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika. Cena 534 785€

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku13159 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky