Na predaj rodinný dom, Hurbanova ulica, Vráble, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Hurbanova
295 m²
498 m²
2
7
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
183.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7815x zobrazená v zozname / 364x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA !

Nedarí sa Vám nájsť naozaj priestranný rodinný dom v pokojnej lokalite pre svoju početnejšiu rodinu? Takých ponúk je naozaj málo! Čítajte ďalej. Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj 7-izbový rodinný dom na Hurbanovej ulici vo Vrábľoch, okr. Nitra.

Rodinný dom bol postavený v roku 1975 v kombinácii pálená tehla a kváder, je vo výbornom, udržiavanom technickom stave. Fasádna omietka škrabaný brizolit, vymenené sú plastové okná a vchodové dvere. Vo vstupnej chodbe a v hale na podlahe uložená mramorová mozaika, v spálni so šatníkom plávajúca podlaha, v obývacej izbe na poschodí drevené parkety, v kuchyni, zimnej záhrade a v sociálnom zázemí keramická dlažba, v ostatných priestoroch betón.

Rovinatý pozemok s výmerou 498 m2, šírka od ulice 28 m, je upravený, udržiavaný, vysadený trávou, okrasnými kríkmi a drevinami, jeho charakter podčiarkuje jazierko. V zadnej časti pozemku je k dispozícii dielňa a terasa s murovanou pecou.

Rodinný dom je napojený na elektrickú energiu, plyn, kanalizáciu, mestská voda zapojená v kuchyni, úžitková voda z vŕtanej studne s čerpadlom. Kúrenie zabezpečuje plynový kondenzačný kotol napojený na radiátory. Komín umožňuje vybudovanie krbu alebo krbovej piecky ako doplnkového kúrenia. Príprava teplej vody je riešená bojlerom.

Výmera zastavanej plochy domu je na prízemí 120 m2, na poschodí 175 m2. Dspozičné riešenie: na prízemí sa nachádza vstupná chodba a hala, obývacia izba, spálňa so šatníkom a výstupom na terasu, kuchyňa, komora, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Schodisko vedie na poschodie, kde je k dispozícii obývacia izba, 4 izby (jednu z nich je možné upraviť a využívať ako druhú kuchyňu), kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, priestranná zimná záhrada s výstupom do podkrovia s úložným priestorom. V suteréne sa nachádza technické zázemie a skladový priestor.

Benefitom ponuky je výborný stav domu, čo umožňuje novým majiteľom vytvorenie bývania v súlade so svojimi predstavami a potrebami, situovanie domu v pokojnej lokalite, mimo hlavného ťahu, čo zabezpečí komfortné a kľudné bývanie.

Nehnuteľnosť je kúpou voľná a nie je zaťažená žiadnymi záložnými právami, ani inými ťarchami.

Mesto Vráble, kde sa tento rodinný dom nachádza, poskytuje svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť - stredné, základné a materské školy, zdravotnícke zariadenia, lekárne, banky, obchodné prevádzky, reštauračné zariadenia, mestský úrad, kostol, parky, výborné pracovné príležitosti a mnohé ďalšie.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.  alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku498 m²
Celková rozloha295 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky