Na predaj rodinný dom na skok od Dunajskej Stredy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Kráľovičove Kračany
Ulica.: Lesné Kračany
175 m²
630 m²
predaj - Rodinný dom
279.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

334x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte priestranný rodinný dom s výmerou takmer 200 m², so záhradou a samostatne stojacou garážou, len 5 km od Dunajskej Stredy, s vynikajúcou dostupnosťou do Bratislavy a za výhodnú cenu? Práve ste ho našli. Prečítajte si popis, pozrite si virtuálnu prehliadku a fotografie (všetky foto sú na webe agent.sk) a dohodnite si osobnú obhliadku nehnuteľnosti s Betkou Dobrou na čísle zo spoločnosti AGENT.SK.

Dom sa nachádza v obci Kráľovičové Kračany s rýchlym prístupom na cestu I/63 a diaľnicu R7. Obec je menšia a tichá, pričom ponúka základnú občiansku vybavenosť ako základnú školu, materskú školu, obchod a rímskokatolícky kostol. Dopravné spojenie je zabezpečené pravidelnou autobusovou dopravou.

Tento rodinný dom s pripojením na optický internet bol skolaudovaný v roku 2004. Nachádza sa na pozemku o celkovej rozlohe 630 m² a disponuje dvoma podlažiami s úžitkovou plochou 91,79 m² a 82,32 m².

Na prvom nadzemnom podlaží (prízemí) sa nachádza:



- Vstup do domu s priestrannou predsieňou
- Priestranná jedáleň pre rodinné stretnutia
- Svetlá obývacia izba s vstupom na 32,27 m² terasu
- Kuchyňa s komorou
- Kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou
- Technická miestnosť s vstupom do zadnej časti domu a záhrady
- Schodisko na druhé podlažie domu
- Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú:

- 2 spálne (jedna z nich zariadená ako pracovňa) s prístupom na spoločný 11 m² balkón
- 1 spálňa s prístupom na 7 m² balkón
- Priestranná kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou, z ktorej je prístup na povalu s úložným priestorom
- Samostatná toaleta

Dom ponúka veľa úložného priestoru, je slnečný a v pôvodnom udržiavanom stave, čo novým majiteľom umožňuje ihneď bývať aj bez nutnej modernizácie. Vykurovanie domu je pomocou závesného plynového kotla, nachádzajúceho sa v technickej miestnosti na prízemí s oceľovými vykurovacími rozvodmi a vykurovacími telesami.

Dom je postavený z kvalitných 380 mm pálených tehál a zaizolovaný tepelnou izoláciou s hrúbkou 70 mm. Strecha je valbová s betónovou škridlou BRAMAC, a podlahy v izbách sú pokryté laminátovými parketami. V ostatných miestnostiach sú keramické dlažby. Na záhrade sa nachádza studňa s pitnou vodou zavedenou do domu. Verejný vodovod sa nachádza na hranici pozemku. Splašková voda je odvádzaná do vlastnej betónovej žumpy.

Garáž bola skolaudovaná v roku 2010 s úžitkovou plochou 52,4 m². Poskytuje priestor na komfortné parkovanie jedného vozidla a ďalší priestor pre uskladňovanie vecí. Pivnica vám nebude chýbať. Garáž je zastrešená sedlovou strechou s betónovými škridlami BRAMAC a vybavená rolovacou garážovou bránou na ručné ovládanie.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť: Rýchly prístup na cestu I/63, spájajúcu Bratislavu, Dunajskú Stredu, Komárno a Štúrovo. V blízkosti sa nachádzajú známe rekreačné lokality ako Slovakia Ring, Malkia Park či termálne kúpaliská vo Veľkom Mederi a Dunajskej Strede. Bratislava a letisko Schwechat sú ľahko dostupné po rýchlostnej ceste R7 a to do cca 25 minút jazdy autom. Tento dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné bývanie s možnosťou vlastnej úpravy a skvelou dostupnosťou do mesta.

Kúpu nehnuteľnosti je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s predajom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku630 m²
Zastavaná plocha109 m²
Úžitková plocha175 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky